Kabalát választott Siófok

2013. március 01. 11:04

Pályázatot írt ki a Siófoki Fürdőegylet a város kabalafigurájának megtervezésére, melyre végül hatvanhárom mű érkezett. A nyertes a megszemélyesített siófoki víztorony lett.

2013. március 01. 11:04

Pályázatot írt ki a Siófoki Fürdőegylet a város kabalafigurájának megtervezésére, melyre végül hatvanhárom mű érkezett – adta hírül a Sonline. Végül Romsics Tamás a Víztorony sziluettje című alkotását választotta a zsűri, a legjobbnak ötvenezer forint és egy kétszemélyes wellness-hétvége is járt. A kabalafigurának még nincs neve, ám azt ígérik, a pünkösdi szezonnyitóra ajándéktárgy formájában is fellelhető lesz Siófokon.

 
„A megszemélyesített víztorony valóságos, szerethető kabalafiguraként jelenhet majd meg az emberek között” – magyarázta a döntést a zsűri. Az internetes közönségszavazást Bala Tonival, a szörfdeszkázó vidrafiúval Kovács Gergely nyerte.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2013. március 01. 14:11
Remélem a szörddeszka legalább fűthető! A fűthető főtér mintájára. Aztán az állam konszolidálja az adósságot ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!