Robogón menekült az edericsi rabló

2012. december 03. 15:41

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást a rendőrség a balatonedericsi bankfiók kirablása miatt – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-vel.

2012. december 03. 15:41

Kómár Viktória azt írta: a rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető csütörtök dél körül bement egy takarékszövetkezet balatonedericsi fiókjába, és az alkalmazottat fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegette, majd készpénz átadására szólította fel.

A rendőrség adatai szerint az elkövető egy 40 év körüli, körülbelül 160-165 centiméter magas, átlagos testalkatú férfi, a bűncselekmény elkövetésekor sötét színű simléderes sapkát, világosszürke szövetkabátot és sötét színű nadrágot viselt. Az elkövető Balatonedericsről mellékutakon Keszthely irányába menekült el egy zöld színű robogón. A rendőrség kéri azok jelentkezését, akik a rablással kapcsolatban információval rendelkeznek.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!