Hazatért Rakonczay

2012. április 04. 08:04

„Nagyon fáradt vagyok. Most megyek a családhoz, és bepótoljuk az elmúlt négy hónapot” – fogalmazott a hazaérkező Rakonczay Gábor, akit a repülőtéren kisebb ünneplő tömeg fogadott.

2012. április 04. 08:04

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2012. április 05. 10:01
ne írj neki ilyet, hogy munka asziszi az vmi fertőzés fingja sincs miaz
Autofocus
2012. április 04. 22:44
Te úgy látszik tisztán és világosan megtestesítesz mindent ami ezt az országot régóta mérgezi: az irigységet, a rosszindulatot és a kárörömöt (jóllehet, ebben a hozzászólásodban az első kettő jelent meg) De hogy kérdésed általánosságban se maradjon megválaszolatlan: -Közöd? (melleseg konkrétan azért nem tudott magával EPIRB bólyát se vinni, mert a szállító az induás előtt árat emelt és választani akellett kaját visz vagy vészjelzőt.) Ezek az emberek felteszik az életüket egy álomra, ha tudnak támogatókat szereznek, ha nem tudnak, abból oldják meg amit félretettek. Nekik ez az életük, neked meg a TV meg a szomszéd balszerencséje, mint szórakozás. Szeretnék egy olyan országban élni ahol mindenki a legkisebb lelkiismeretfurdalás nélkül küldené el a sunyi picsába a zsebében kutatkodókat.
Karvaly
2012. április 04. 22:44
Most jól bemutattad, milyen a tipikus proli.
egysegelem
2012. április 04. 22:44
Engem az erdekelne, hogy ez a csavo, vagy van az a maisk hegymaszo csavo, akinek levagtak a labat es most is eppen megy valahova maszni. Ezeknek _mibol_ van penzuk erre az uri huncutsagra? Van valami szponzoruk, aki nyomja oket, hogy ameddig mas ember dolgozik ok ezt csinaljak??? Mert ennek amit csinal, piaci erteke nulla. Tehat vagy valaki tomi oket, vagy gazdag csaladba szuletett es sajat penzbol finanszirozza magat, mint egy hobby. Nem sajnalom en tole egyiket se, de nagyon szeretnem tudni, hogy az ilyen teljesitenyek mogott mi van...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!