Rakonczay hajójával ment az óceánra, visszafordult

2012. március 06. 12:06

Rakonczay hajójával próbálkozott 16 évvel ezelőtt az Atlanti-óceánon, de hamar fel kellett adnia Török Istvánnak az utazást.

2012. március 06. 12:06

Török Istvánnak azért kellett feladnia az utat, mert elromlott a GPS-e, ráadásul visszafelé megégettem a keze, amikor teát akart főzni. „Ha a nagy hajók akarják, észreveszik Gábort. Nagy sebességgel mennek, ami miatt tolóhullám képződik a hajó orra előtt. Ha a magyar kenus esetleg az útjukba kerül, ez a hullám eldobja őt az útból. Ilyenkor a hajó oldalához kerülhet, viszont itt az is megtörténhet, hogy a propeller beszívja őt. Így lehet belőle tragédia” – idézi Török egy korábbi interjúját a Sport Géza. 

Török szerint Rakonczay Gábor végül úgy is partot érhet, hogy addig semmi hír nem lesz róla. A sportoló szerint ugyanakkor nem sok az esély arra, hogy a múlt hétfőn induló Szeremley Huba hajója megtalálja Rakonczay Gábor – olvasható a Sport Gézán.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!