Ilyen volt Rakonczaynak átkelni az óceánon

2012. március 27. 11:08

Rakonczayék barátja, Dr. Százados Miklós rövidfilmje az Atlanti-óceánt átszelő sportolóról, amit a Sport Géza tett közzé.

2012. március 27. 11:08

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peti
2012. március 29. 01:09
Onnek ajanlom a Belga egyuttes "Dilettanc" cimu szamat. Lam, On is hires, ne irigykedjen masokra! Egy egesz zeneszamot inspiralt letevel, bar a dicsosegen persze osztozkodni kenytelen a hasonszoru szellemiseggel "megaldott" embertarsaival. Megertem a frusztraciot, nem konnyu manapsag (sem) ep elmevel atevickelni az eleten, de azert meg kell probalni embernek maradni.
Szorgos Lajhár
2012. március 28. 15:12
Arra nem is térek ki, hogy XY magyar állampolgár milyen műlábat kapna, ha VÉTLENÜL közlekedési balesetben, netán rák miatt veszítené el az egyik lábát. (A székely származás nemesi kutyabőrként történő emlegetéséről nem is szólva.)
Szorgos Lajhár
2012. március 28. 14:34
Haszontalan önpropaganda. Annak idején jót röhögtem az ellenkezőjén, amikor Fa Nándornak menetképtelenné vált a hajója, de ő csak kötötte az ebet a karóhoz, elvégre a szponzorok ostoba módon* csinos összeget öltek a reménytelen vállalkozásba. *Na ná, hogy nem iskolának vagy kórháznak adományozták.
pityesz74
2012. március 28. 14:31
Biztos nagyon ráér! Én tudnék neki ajánlani valami értelmesebb elfoglaltságot is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!