A Thirty Seconds To Mars jön Winehouse helyett

2011. július 05. 11:05

A VOLT Fesztiválon nagy sikert arató amerikai együttes lép fel a Szigeten Amy Winehouse helyén. Jared Leto bandája augusztus 13-án, a szombati nap utolsó fellépőjeként zenélhet a nagyszínpadon.

2011. július 05. 11:05

Amy Winehouse június 21-én lemondta összes nyári koncertjét, ezért a Sziget Szervezőiroda az idei VOLT-on nagy sikert arató Thirty Seconds To Mars zenekart kérte fel az énekesnő helyére. Az amerikai banda örült a felkérésnek: VOLT-os koncert végén Jared Leto színész, a zenekar frontembere több ezer fesztiválozó előtt jelentette be, hogy a Szigeten újra találkozhatnak velük. Pár órával később pedig már Twitter-oldalára is posztolta a hírt.

A Thirty Seconds To Mars egyébként már tavalyi is fellépett a Szigeten. Idén augusztus 13-án, a szombati nap utolsó fellépőjeként zenélhetnek a nagyszínpadon.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoli_80
2011. július 05. 12:24
Akkor jól láttam, hogy Jared Leto az... Nem is tudtam, hogy ő zenél is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!