Utcabállal a Tűzraktérért

2011. március 21. 13:24

A Tűzraktérben dolgozók és a vendégek nagy része reménykedik abban, hogy megmenekülhet a kultúrközpont, ezért pénteken mindenkit várnak karneváli hangulatú felvonulással, zenekarokkal, dj-kkel és más művészekkel.

2011. március 21. 13:24

A Tűzraktér hamarosan be kell, hogy zárja kapuit, ám az ott dolgozók és a vendégek nagy része reménykedik abban, hogy megmenekülhet a kultúrközpont. Pénteken 15 órára mindenkit várnak a szervezők a Hegedű utca 3. elé, ahonnan karneváli hangulatú felvonulás indul tűzoltó zenekarral, dobosokkal, tűzzsonglőrökkel. A felvonulás után kezdetét veszi az utcabál hangulatú támogatói nap zenekarok, dj-k, színészek, táncosok, cirkuszosok, képzőművészek és további alkotók részvételével.

Gólyalábasok, tűzzsonglőrök, cirkuszi performanszok a Zsonglőrnegyed előadásában, színházi performanszok, Impro Jam a TetraÉter szervezésében, a Vj Centrum vetít  bármit bárhova!

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!