Marad a zene

2010. november 26. 10:33

A Magyar Rádió vezérigazgatója az MTV reggeli műsorában kijelentette: továbbra is sok lesz a zene az MR2 Petőfi rádión, de az esti sávban lehet majd más tartalmat is sugározni. A négy közmédium 64 milliárd forintból gazdálkodhat jövőre.

2010. november 26. 10:33

Jónás István az MTV-ben Belénessy Csabával, az MTI vezérigazgatójával együtt adott interjút. A Magyar Rádió vezérigazgatója kijelentette: „Szájzáras kolléga ezután sem fog beszélni a rádióban. A műsorokat továbbra is olyanok fogják készíteni, akik értenek hozzá. Az a cél, hogy olyan közszolgálati televízió és rádió készüljön, amellyel érdemes kezdeni a napot” - tette hozzá.

Az MR2 Petőfi rádióval kapcsolatban Jónás elmondta: továbbra is sok lesz a zene, de az esti órákban lehet majd más tartalmat is sugározni. Közölték, a négy közmédium 64 milliárd forintból gazdálkodhat a jövő év során.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Steppenwolf
2010. november 26. 17:31
Ámen. Lájkolom, hogy marad hallgatható országos zenei rádió. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!