Rejtélyes dróntámadás történt Oroszországban

2024. március 07. 16:04

Nem tudni még, ki lőtte ki a rakétát.

2024. március 07. 16:04
null

Nyitókép: Twitter

Orosz jelentések szerint a Moszkvától északra lévő Cserepovec kohászati üzemét dróntámadás érte. Az TASZSZ hírügynökség a helyi kormányzóra hivatkozva azt írta, hogy egy pilóta nélküli légi jármű csapódott be a Szeversztal acélgyár területére. 

Georgij Filimonov kormányzó szerint a működésben annak ellenére nem történt fennakadás, hogy a fő olvasztó környékén volt a becsapódás helyszíne, az eset következtében senki sem sérült meg, ahogy azt sem tudni, ki indította és vezérelte a drónt. 

Nem kizárt, hogy az eset mögött az ukránok állnak, ugyanis a háború kitörése óta többször előfordult, hogy Kijev egészen Moszkváig vagy Szentpétervárig eljutott ukrán drónokkal. Cserepovec nagyjából ezer kilométerre van Moszkvától északra. 

 

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:24
🍓 ️ ­A­­­ ­d­ö­g­­ö­­s­­ ­­­l­á­n­y­o­­k­­­ ­­­v­­á­­­r­n­­a­­k­­­ ­r­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
pandalala
2024. március 07. 17:49
Állítólag, Ukrajnában légiriadó van. Portfólió.
Szutykok
2024. március 07. 17:36
Már megint az a profi ruszkináci légvédelem:DDDD
lajajakab11
2024. március 07. 17:31
MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA ÖRÖKLAKÁSSAL! csak a FÉLkegyelműek válaszoljanak!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!