Jó hír az AC/DC-rajongóknak! A magyar határhoz nagyon közel fog fellépni az együttes

2024. február 12. 11:55

Bécsben kétszer is fellépnek, és Pozsonyban is meg lehet őket nézni.

2024. február 12. 11:55

Már korábban bejelentette az AC/DC, hogy 2024-ben turnéra indulnak, az együttes hivatalos weboldalán, valamint a Facebook-oldalukon is megjelentek hétfőn az európai koncerthelyszínek – szúrta ki a Magyar Nemzet.

Magyarországot nem ejtik útba, viszont Bécsben kétszer is fellépnek, és Pozsonyban is megnézheti őket, aki élőben szeretné látni a zenekart.

Nyitókép: PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
billysparks
2024. február 12. 18:54
Egyébként nyáron lesz a Scorpions Love at first Sting turnéja. 85-ben kint voltam az MTK pályán az akkori - eredeti- lemezturnén. Nem volt rossz, de nekem már akkor is nyálas zene volt, de akkoriban még ritka vendég volt a csúcson lévő - mondjuk - metál zenekar. Egyet megért, most biztosan nem megyek, mert juli 14-én Judas Priest, Destruction tandem a Rockmaratonon.
Zsolakomarom
2024. február 12. 17:22
en se mennek a magyarokhoz, tul csorok nincs pezuk jegyre ho rockandroll lesz
Reszelő Aladár
2024. február 12. 14:03
Budapest? Halló?
csapláros
2024. február 12. 13:46
Ugandai Bubucsapláros 2024. február 12. 12:59 ..."A magyarság ellenségei ti vagytok, nyomoronc náculó illbernyákok, az ostoba csicskoid szarkupacok, akivel Putler meg az EU is egyszerre törli ki a fostos seggét LOL"... Ja, ja: a magyarság "HAZAFI, nem náculó" neoliberális, "grál lovag", Putyint nem is megvendégelő, és nem is a seggét nyaló baloldali ellenfelei, KÉTSZER IS legatyásították a magyarságot (Hornék és Gyurcsányék) és hihetetlen találékonysággal döntötték csődbe Magyarországot, kiszolgáltatva az ÚJGYARMATOSÍTÓKNAK! A "magyarság ellenségei", a lenyomoroncozott náculó illbernyákok, a leostoba ostoba csicskoid szarkupacozottak alatt meg mégis a legdinamikusabb gazdasági növekedéssel szeli Magyarország az akadályokat gazdaságilag, a VÁLSÁGOK ELLENÉRE is növekvő bérekkel és HÁZTARTÁSI vagyonokkal! LOL! A bajotok, hogy az Eu és Putyin nemhogy nem képes Magyarországgal a fosos seggét kitörölni (csak szeretné), hanem éppen, hogy FOLYAMATOS TÜSKE a körmeik alatt! LOL!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!