Többszörösére emelkedett az Ukrajnának szánt lőszerek ára

2024. január 11. 09:53

A szükséglet túl nagy, a gyártási kapacitás túl alacsony.

2024. január 11. 09:53
null

A svéd fegyveres erők lőszereinek ára az év során többször is emelkedett – mondta Michael Claesson, a svéd fegyveres erők vezérkari főnöke  Sveriges Radionak

Az Ukrajnának szánt lőszerek ára öt-tízszeresére ugrott”

– árulta el. 

Claesson hozzátette, hogy az európai tömeges újrafegyverkezés és Ukrajna igényei okozták a hiányt.

Nyitókép: MTI/EPA/Volodimir Petrov

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SzaboGeza
2024. január 13. 09:25
A HÁBORÚ CSAK ÜZLET, AZ USA DEMOKRATÁKNAK !!! Ebből finanszírozzák a 2024-es megválasztásukat!!!:)))
ToIeranciaterror
2024. január 11. 20:47
"Az Ukrajnának szánt lőszerek ára öt-tízszeresére ugrott” Ebből már csak az következik, hogy ukrajna most az eddigi lőszerszállítmányok ötödével, tizedével gazdálkodhat. Ennek is eladják a felét a feketepiacon... :)
elfújta az ellenszél
2024. január 11. 20:20
A svédek megtanultak jól keresni mások háborúin, miért csinálnák most másképp? A bevétel egymilliomod részéből kifizetik a Nobel békedíjat valakinek, akire hivatkozva lehet háborúzni.
Lami66
2024. január 11. 19:25
Nahát ez a rohadék kapitalizmus: amire nagy a kereslet annak felmegy az ára, mert háromszoros éron is lesz aki megveszi. Valakik jól járnak: a fegyvergyártók. Tán csak nem ők hajtják az ukránt, hogy háborúzzon tovább, nehogy tárgyaljon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!