Egy állam nélküli államférfi társadalmi kísérlete

2024. január 29. 16:46

A célpont most Texas, amelynek elege lett a havi nagyjából 250 ezer illegális migránsból és lezárta a határait.

2024. január 29. 16:46
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Egy állam nélküli államférfi társadalmi kísérlete

Amerikában egy társadalmi forradalom zajlik, melyet a demokraták és a szponzoraik, a Soros félék irányítanak és vívnak a nemzetállam Amerika ellen.
Ez az átalakulás nem 
demokratizálódás a jog és társadalmi egyenlőség bővítéséért
ne adj isten a termelési javak újraosztásáért folyik
ez a lakosság és vele együtt Amerika kulturális arculatának megváltoztatásáért folyik. 

A célpont most Texas, amelynek elege lett a havi nagyjából 250.000  illegális migránsból és lezárta a határait.

Ismerős ugye⁉️ 

Mi, pont ezért vagyunk a célkeresztben - és már nem is titkolják‼️

Júniusban erről fogunk dönteni‼️

A hazánk jövőjéről‼️”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Simon Dawson/Bloomberg via Getty Images

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. február 04. 11:42
Nemzetünk démona, rossz szelleme Soros, Küzdelmünk ellene nehéz harc és szoros. Nála ármány, hitszegés megszokott rutin,. Szutykos gyülöletet szór ránk e Rasputin. Népünk hütlen gyermeke e tékozló fiú, Hogy bünbánón megtérjen, ahhoz ö túl hiú. Inkább még támadja hös népét konokul, Bünlajstromából mint aggastyán sem okul. Midászi vagyonát bösz hatalomra váltja. Kétes üzelmeit csupán istenünk ha látja, Kivel ö konkurál, mint "földi helytartója", Nem lesz már ideje, hogy vétkeit lerója... Ö maga köré gyüjtötte hiénák hadát, Harcias csalókat és nem kevés banyát. Vagyonát mutyikkal szerezte, toldotta, Züllött rajongóit ránk böszen bujtotta. Dühödt haragja miböl táplálkozik? Minden tette mögött a suska lakozik. Kezét tette volna magyarok pénzére, Ám bátor Viktorunk ütött a kezére. E szörnyü blamázst ö el nem feledé, A világ vad farkasait ezért összeterelé, Életét tette rá, hogy ezt megbosszulja, Mérgezett törét a magyarokba szúrja.
powerage
2024. január 29. 20:14
A Biczi gyerek úgy tesz, mintha értené. Aranyos.
Akitlosz
2024. január 29. 19:43
"Júniusban erről fogunk dönteni‼️ A hazánk jövőjéről‼️”" Dehogy fognak! Az európai Parlament összetételéről lesz némi döntés, az is csak közvetett. A pártok delegálják a listáikról a képviselőket választási lehetőség nélkül. Ez az alak csak egy fészbukkoló propagandista.
Pelso j.
2024. január 29. 18:37
Ne nevettess, tomi. Semmi olyasmi nem fog történni júniusban, ami közvetlenül befolyásolná az ország sorsát. Bár előfordulhat, hogy beégtek, mint a rongy. Ha már propagandát nyomatsz, legalább értenél hozzá egy kicsit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!