Megszólalt az amerikai nagykövetség, tagadják, hogy Pressman pénzt fogadott volna el orosz oligarchától

2023. október 19. 22:53

Pedig ezt korábban maga a nagykövet nyilatkozta.

2023. október 19. 22:53
PRESSMAN, David

Az amerikai nagykövetség szerint valótlant állított a magyar kormány szóvivője, Kovács Zoltán, amikor hivatalos nyilatkozatában azt írta, hogy Pressman Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin találkozójával kapcsolatban bort iszik és vizet prédikál, hiszen korábban ő maga is több millió dollárt fogadott el egy orosz oligarchától, hogy lekerüljön egy EU-s szankciós listáról. 

Ezt is ajánljuk a témában

A nagykövetség X-bejegyzésében azt állítja, a politikus valótlant állít.

„Amíg a magyar kormány, és annak médiaapparátusa valótlanságok gyártásával töltötte a magyar miniszterelnök és Putyin találkozóját követő napot, addig mi szövetségeseinkkel megbeszélést folytattunk Magyarország és Oroszország kapcsolatáról” – írják.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2023. október 24. 22:38
Dehogy fogadott el pénzt, Csak dugtak egyet a fiatal emberrel. -Megdughatlak Présman? -Meg hát. Én is megdughatlak Iván? -Meg hát. -Te, Présman akkor mi most buzik vagyunk? -Dehogy vagyunk buzik, Kvittek vagyunk. ,
hakos
2023. október 20. 19:50
"addig mi szövetségeseinkkel megbeszélést folytattunk Magyarország és Oroszország kapcsolatáról" Ez mi akar lenni? Fenyegetés? Mi készül, olyasmi, mint 68-ban a varsói szövetségesek Csehszlovákiai bevonulása? Mert Magyarország nem hajlandó beállni a sorba és kezet mer fogni Oroszország elnökével? Amelyik országgal egyébként az amerikaiak közben vígan üzletelnek... Ideje lenni ezt a Hókuszpókot hazaküldeni, szerintem ezzel minden diplomáciában elfogadható határt átlépett....
goldie-2
2023. október 20. 17:43
Nem értem. Ha van felvétel, vegyék elő.
valerian-0
2023. október 20. 14:14
Most az amcsik tanulták el a gyurcsánytól vagy a gyurcsány tanulta el az amcsiktól, hogy "hazudtunk reggel éjjel meg este..."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!