Kinek tartozik Milák Kristóf?

2023. október 24. 21:04

Amúgy van még egy kiváló olimpiai bajnok úszó, aki 23 évesen fejezte be, úgy hívják Wladár Sándor.

2023. október 24. 21:04
null
Kárpáti Iván
Kárpáti Iván
Klubrádió.hu

„Milák Kristóf tartozik Magyarországnak – közölte a Magyar Úszószövetség elnöke. Wladár Sándor szerint tisztességesen fel kell készülnie Párizsra az olimpiai bajnok, háromszoros világbajnok és hatszoros Európa-bajnok úszónak.

Ezt is ajánljuk a témában

A világklasszis sportoló szeptemberben kezdte volna újra az edzéseket, de úgy látszik ez nem megy neki, nem tudja felvenni a fordulatszámot, ahogy az elvárható lenne egy olimpiára készülő versenyzőtől. Van ilyen. Kisgyerek kora óta hajnalban kel, naponta leúszik annyit, amennyit honfitársai elsöprő többsége legyalogolni sem tudna, pláne nem olyan intenzíven. Ez gyakorlatilag szerzetesi élet egy kölyökre hangolva, ami nála csodálatos eredményeket hozott.

A jelek szerint elfáradt. Nem értek hozzá, nem tudom, hogy innen van-e még visszaút az élmezőnybe. Ha ő úgy döntött, hogy az életét és egészségét a továbbiakban nem kívánja az oltárra tenni áldozatként, akkor ezt el kell fogadnunk és szépen megköszönni neki az eddigieket, egyben sok sikert kívánni az új életéhez, ami neki 23 évesen indul.

Egerszegi Krisztina 22, Darnyi Tamás 28 éves volt, amikor abbahagyta. Tegye fel a kezét, aki úgy érzi tartoznak bárkinek is! Amúgy van még egy kiváló olimpiai bajnok úszó, aki 23 évesen fejezte be, úgy hívják Wladár Sándor. Ő sem tartozik senkinek, nekem legalább is biztos nem.”

A nyitóképen: A győztes Milák Kristóf a 200 méteres férfi pillangóúszás döntője után a 125. úszó országos bajnokságon Kaposváron 2023. április 20-án. MTI/Derencsényi István

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Skywalker_bp
2023. október 25. 16:20
Fasza írás. Nem tartozik semmivel. Az eddigiekért is hálásak lehetünk neki
Box Hill
2023. október 25. 16:12
Ha közpénzen él és nem versenyez, akkor tartozik a köznek.
Autofocus
2023. október 25. 14:08
A sajtóban megismerhető mellékkörülményekből ítélve (senkinek nem veszi fel a telefont, az anyjával se találkozik, ellentmondásos nyilatkozatokat tesz, szélsőséges érzelmi állapotokat mutat) a manus depressziós, ráadásul olyan szinten hogy feltehetőleg segítségre szorul. Mint mér ezerszer kiderült, most is nyilvánvaló, hogy milyen fontos lenne ha minden olimpiai bajnok esélyes élsportolónk mellett, az edzői stábon kívül profi, szakszerű sportpszichológus is a csapat része legyen, hogy ne fajulhassanak idéig a dolgok.
Roadkill
2023. október 25. 13:46
nem tartozik nekünk, de egyrészt érdekes lenne mennyi állami pénzt vesz fel támogatásként, másrészt úton-útfélen azt hangoztatja, hogy ti. "semmi más nem érdekli, csak a párizsi olimpia" Nos, ennek fényében érdemes vizsgálni a kérdést. nem gond ha nem akar már edzeni, francnak se hiányzik annyi úszás de akkor vallja be, hogy ennyi volt és kész, köszöjük meg neki amit eddig adott és menjen Isten hírével
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!