Orbán Viktor: Ideje, hogy lecsapoljuk a mocsarat itt, Brüsszelben! (videó)

2022. december 15. 17:55

Mindenki tudta, hogy Brüsszel tele van korrupciós ügyekkel, de most már olyan szintet ért el a dolog, hogy a rendőröknek is intézkedniük kellett – mondja Eva Kaili EP-alelnök botrányáról a magyar kormányfő.

2022. december 15. 17:55
null

Brüsszelből jelentkezett be a Facebookra kitett videójában Orbán Viktor.

„Erre az uniós csúcsra rányomta a bélyegét, hogy letartóztatták az Európai Parlament baloldali alelnökét, korrupciós vádakkal” – kezdi videóját a miniszterelnök, aki hozzáteszi: mindenki tudta, hogy Brüsszel tele van korrupciós ügyekkel,

de most már olyan szintet ért el a dolog, hogy a rendőröknek is intézkedniük kellett.

„Mindenki azt találgatja, mely európai politikusok lehetnek még érintettek. Sokak szerint a szálak a legmagasabb szintekig is elvezethetnek” – mondja Orbán. A kormányfő megemlíti, hogy a meghallgatás után a miniszterelnökök arra szólították fel az Európai Parlament elnökét, hogy a korrupciós botrányt mélyen vizsgálja ki.

„Ideje, hogy lecsapoljuk a mocsarat itt, Brüsszelben!” – zárul a videó.

Eva Kaili élettársa mindent bevallott - itt a korrupciós botrány legújabb fejleménye

Korábban a beszámolt róla, hogy vizsgálati fogságba helyezték az EP korrupcióval gyanúsított alelnökét és társait. Ezt követően az Európai Parlament visszavonta Eva Kaili alelnöki megbízatását. Belga és olasz sajtóértesülések szerint a politikus élettársa, Francesco Giorgi beismerő vallomást tett a belga nyomozó hatóság előtt. Erről ír a Le Soir és a La Repubblica is.

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Extra Hungariam non est vita
2022. december 22. 22:38
Kedves elvtarsak , elvtarsnok homfitarsaim Kerem hogy az alabbiakat figyelembe veve irjak meg a velemenyuket. Tobb evtizedes agymosason atesett ugynevezett nyugati tarsadalom mar hogy a vasfuggonytol nyugatra levo emberek kiformalt , kialakitott velemenye (mar ha eleg inteligens hogy legyen neki) nagyon rossz lenezo az emlitett femfuggonytol keletre elokrol , ez egy homogen orszaghatarokat nem ismero lenezes az hogy Slovakian , Hungarian , Bulgarian vagy Albanian stb nem eredekes , hogy ugy mondjam ez az alap hozzaallas , A nyugati sajto , poltikusok pedig a lenezett keleti mocsar fole emeli egy kicsit vagy ala nyomja , a pillanatnyi erdekeknek megfelelo ebben mocsarban elo csoportokat , es meg lelkiismeret furdalasuk sincs hiszen csak valami mocsari veglenyekrol van szo , Am de az ingovanybol kimaszni Tilos , Bizony ez mindenkire vonatkozik a keleti oldalon Liberalis , Illiberalis , Demokratikus , Diktatorikus ugyan ugy mocsarlako kell hogy maradjon . Ez a helyzet , ez ervenyes Fletora ugyan ugy mint a Viktorra . A megoldas a lecsapola .Sajnalom
ChatBot
2022. december 16. 15:00
Orbán imád szájkaratézni kitalált ellenséggel, miközben a valóságban még az inflációt sem képes megregulázni.
kafabatka
2022. december 16. 14:31
Az utolsó mondat a legeslegjobb! Parlamenti felszólalásában ki ne hagyja a köldökig mélyülő korrupciós dagonyázás felemlegetését!
-Zsolt-
2022. december 16. 07:13
Először a saját mocsaradat csapold le itthon, öreg! Brüsszelbe csak a pénzcsapokat lecsapolni jársz. :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!