Putyin és Lavrov lányait is szankciókkal sújtotta a brit kormány

2022. április 08. 12:58

Beutazási tilalommal és Nagy-Britanniában lévő vagyoneszközeik befagyasztásával.

2022. április 08. 12:58
null

Vlagyimir Putyin orosz elnök és külügyminisztere, Szergej Lavrov lányai ellen léptetett érvénybe szankciókat pénteken a brit kormány. A londoni külügyminisztérium indoklása szerint ez az intézkedés is „a Kreml belső köreinek fényűző életmódját” veszi célba.

A minisztériumi tájékoztatás szerint Putyin két lányát, Katyerina Vlagyimirovna Tyihonovát és Marija Vlagyimirovna Voroncovát, valamint Lavrov lányát, Jekatyerina Szergejevna Vinokurovát

a brit kormány beutazási tilalommal és Nagy-Britanniában lévő vagyoneszközeik befagyasztásával sújtotta.

A beszámoló szerint Nagy-Britannia e szankciókat az Egyesült Államokkal összehangolt módon léptette érvénybe. A külügyminisztérium felidézi, hogy Lavrov nevelt lánya, Polina Kovaljova ellen a brit kormány már a múlt hónap végén hasonló intézkedéseket hozott.

(MTI)

Nyitókép: Putyin és a lánya. Fotó: Twitter

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2022. április 13. 11:44
A nőket valamivel súlytani, vagy a megerőszakolását szankcionálássá átkeresztelni csak az oroszoknak van joguk, az angoloknak nincs.
kivancsijani
2022. április 10. 09:40
Ennek aztán mi értelme.... Célt nem érnek el vele, emberi jogokat sért és ellenségeskedést szül. A harcban a legalapvető hibát az követi el, aki személyes célpontokat keres. Itt személytelenül kell gondolkozni, stratégiai érdekek mentén. Persze ebből látszik, hogy nincs semmilyen fegyver a kezünkben.
Performan
2022. április 09. 15:53
Ez már valódi barbárság. Hát idáig süllyedtek a libsik, de még nincs vége...
Galsó Atya
2022. április 09. 15:46
Ad 1. Miért is a mániája minden vezércsemetének nyugaton éldegélni, ahelyett, hogy a hazájában keresné a boldogulást? Ad 2. Ugyan miért is kell a fiakat, lányokat az atyák tetteiért büntetni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!