Hillary Clinton könnyezve olvasta fel 2016-os győzelmi beszédét

2021. december 10. 15:23

Clintont meghatották saját szavai és könnyezve olvasta az elmaradt beszédet.

2021. december 10. 15:23
null

A korábbi elnökjelölt online kurzusokat tart „az ellenálló képesség erejéről”, amely keretében az előfizetők meghallgathatják elmaradt győzelmi beszédét is. Az egykori first lady meghatódott amikor megosztotta a beszédet, amelyet 2016. november 8-án szeretett volna elmondani, amikor végül elvesztette a választást Donald Trumppal szembe – írja a Neokohn. 

Clinton arról beszélt volna győzelmi beszédében, hogy

„nem csak a különbözőségeink határoznak meg bennünket. Nem leszünk mi és ők országa. Az amerikai álom elég nagy mindenki számára. Egy hosszú, kemény kampány során arra a kihívásra kényszerültünk, hogy két nagyon különböző elképzelés közül válasszunk Amerika számára. Hogyan fejlődünk együtt, hogyan élünk együtt, és hogyan nézünk szembe a veszélyekkel és ígéretekkel teli világgal. Alapvetően ez a választás arra hívott ki minket, hogy eldöntsük, mit jelent amerikainak lenni a 21. században. És arra, hogy elérjük az egységet, a tisztességességet és azt, amit Lincoln elnök ‘természetünk jobbik angyalainak’ nevezett. Ennek a kihívásnak megfeleltünk.”

Az elmaradt győzelmi beszédet meghallgathatja itt:

Nyitókép: Youtube

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vip era
2021. december 11. 18:05
A Clinton családnál kevés kártékonyabb volt az utóbbi időkben. Áldásos tevékenységüket sok ország nyögi a mai napig a világon.
szodabár
2021. december 11. 17:01
Miközben szétverte a berendezést azt ordította a múmia, hogy de azt ígérték, hogy én nyerek. Éljen a liberális diktatúra.
Bájron
2021. december 11. 16:41
Rusnya picsa!
Gyzoltan
2021. december 11. 12:24
Hollywoodi ripacs, pojáca, hisztérika szerepben! Clinton elhullajtott könnycseppje, amely véletlenül nem az ilyen-olyan gyakornokoknak jutott...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!