Több tonna csokoládé ömlött egy lengyel autópályára

2018. május 09. 21:43

A massza rászáradt az aszfaltra, órákig kellett takarítani.

2018. május 09. 21:43

Felborult Lengyelországban egy folyékony kakaómasszát szállító tartálykocsi szerdán – írja az Euronews.

A teherautó a Varsót a német határral összekötő sztráda közepén, a zöld sávon keresztbe borult, így több órára mindkét irányban megbénítva a forgalmat. A kamion sofőrje szerencsésen túlélte a balesetet, csupán karját törte el.

Egy helyi újságíró arról beszélt, hogy a kiömlött több tonnányi csokoládé olyan sok, hogy még szétterülve is túl mély volt ahhoz, hogy cipőben át lehessen gázolni rajta. Ráadásul a massza rászáradt az aszfaltra, így forró vízzel kellett megolvasztani, hogy le tudják mosni az aszfaltot, és tovább haladhasson a forgalom.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
__Y__
2018. május 10. 10:38
és így lett a chocapic
Bell & Sebastian
2018. május 09. 23:57
Folyékony kakaómassza, mi? Ez inkább a tehenes szopogatós cukorka lehet, amit a vadi új Polskikban lehetett találni a szőnyeg alatt. A Daciában pedig 17/19 -es villáskulcsot, méghozzá az olajkarterben.
Georgios Kyriacos Panayiotou
2018. május 09. 22:27
Gyerekkoromban mindig arról álmodtam,hogy egy nagy domb csokoládéban,meg cukorban fekszem, és annyit ehetek belőle,amennyit csak akarok.
robag
2018. május 09. 22:07
Kár a csokiért. Amúgy szerintem két iskolányi gyereket kellett volna odahajtani, ők letakarították volna hamar :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!