Motorosokat ijesztgetnek az elefántok Thaiföldön

2015. október 20. 11:51

Megharagudtak az elefántok a motorosokra egy thaiföldi nemzeti parkban, és ráijesztettek egyikükre. Az illetékesek szerint zavarja őket, hogy hangosak a motorok.

2015. október 20. 11:51

Elege lett az elefántoknak a mopedesekből, motorosokból a thaiföldi Khao Yai nemzeti parkban, egyiküket leszorították az út szélére és eléggé ráijesztettek, a motoros elfutott a dzsungelbe. Állítólag az állatok nem kedvelik a motorok hangját. A járműveket kitiltották az intézményből, mivel nem ez volt az első ilyen eset.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KannibálTatárÚr
2015. október 20. 17:30
Micsoda véletlen! Egy operatőr pont arrafelé járt! A motor hangját én sem kedvelem, de az elefántok sokkal nagyobb és kellemetlenebb hangon tiltakoztak. Igazi demokraták ilyet nem csinálnak.
Morgen
2015. október 20. 17:12
Az állatoknak több eszük van, mint némelyik embernek. Manapság nincs olyan üdülőhely, ahol éjjel-nappal ne zavarnák az embereket motorzúgással, autógumi égetéssel (saruzás) és korunk találmányával, a tucc-tucc zenével. Ettől jó ideig mentes volt Görögország. Gondolom, most már ott is demokratikus dolog ökörnek lenni. Csürhe lett az emberiség egy része.
Pandaka pygmaea
2015. október 20. 16:47
A recsegésből ítélve a motorból nem sok maradt. :D
Akitlosz
2015. október 20. 14:25
Annyi rengeteg már az ember és az emberi tevékenység, hogy az elefántok és más állatok élete is egyre nehezebb. Pár napja volt hír, hogy egy kb. 60 éves óriási elefánt áttévedt dél-Afrikából Zimbabwéba, ahol rögtön lelőtték, s ahol már évtizedek óta nem láttak akkora elefántot. A gyáva vadászok először kiirtják a ragadozó állatokat, hogy azután a növényevőket már bátrabban gyilkolhassák, mindezt pofátlanul azzal indokolva, hogy de hát már nincsenek ragadozók, így szükséges a növényevők legyilkolászása. Csakhogy, amíg a ragadozók a fiatal, az öreg, a beteg állatokat vadásszák le, azokat is csak akkor, ha éhesek, addig az emberek a legnagyobb, legerősebb állatokat gyilkolják meg, mert az a nagyobb "trófea".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!