Tóth Gabi Paprika Jancsinak nevezte a 444 újságíróját

2023. május 08. 15:05

Az énekesnő a Tik-Tokon ment neki a 444. hu újságírójának, akit csak Paprika Jancsinak nevezett. Tóth Gabi az online lap egyik videóját kifogásolta, amely szerinte manipulált volt.

2023. május 08. 15:05
null

A háttér: a 444.hu újságírója és videósa is ott volt azon a nyilvános beszélgetésen, ahol Tóth Gabi mesélt az éltéről néhány hete a Scruton Közösségi Térben. A beszélgetés során Tóth Gabi azt mondta, bárkinek nyilatkozik. A lap újságírója és videósa a beszélgetés végén, miközben az énekesnő a Scruton galériájára ment, odalépett és interjút kért. Mivel nem volt előre egyeztetve, az énekes sajtósa elutasította.

Ebből a jelenetsorból született aztán egy videó a 444-en, amely kiverte a biztosítékot Tóth Gabinál.

Tóth Gabi és az ominózus beszélgetés a Scrutonban. Fotó: Mandiner / Mátrai Dávid
Tóth Gabi és az ominózus beszélgetés a Scrutonban. Fotó: Mandiner / Mátrai Dávid

Mint a mai TikTok videójában fogalmazott: „A 444 újságírója, akinek nem tudom a nevét, hívjuk csak Paprika Jancsinak, nem jelezte a múltkori kerekasztal beszélgetés előtt, hogy interjút szeretne velem készíteni.” Kifejtette, mivel a beszélgetés után lerohanták, a sajtósa elutasította a kérést. Majd folytatta: „Ott is adtam volna interjút, csak tíz percet kellett volna várniuk. Be is live-oztam az Instagramon, hogy

innen is csókoltatom őket (…) Függetlenek vagytok, rendkívül függetlenek, a főnök kiadta utasításba, megcsináltátok. (...) Elmentek, nem vártak meg, megszületett ez a videóösszeállítás, meg még ki tudja hány undormány cikk, undorító, mocsok sz…r (…). Nyilvánvalóan tudjuk, mióta csinálják ezt velem a független, objektív médiumokban.”

Tóth Gabi azt is hozzá tette, a videó miatt jogi lépéseket tesz.

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. május 21. 14:08
Hú,de bátor,ez a nyolcosztályos lány..:)
Intar
2023. május 11. 07:59
Hülyeség! A 444 egy nagy kupac szar. Egy kupac a F.O.S.-ból. Az se normális aki szóba áll velük.
nomoreNER
2023. május 09. 07:32
Gabi, mandiner: bemutatkozott a Paprika Jancsi, mondta is a Gabby, hogy szokta latni a tv-ben. Szanalmas ez a tobb het utani kirohanas. :D Masreszt, meg nem mondta a sajtos, hogy kerunk 10 percet, 1 orat, 4 evet, csak elrohantatok. Jogi lepesek, lol. :D Enekelj inkabb, akkor konnyebb elkerulni. ;)
kovend
2023. május 08. 23:31
Talán paprikajancsinak. Dehát írni sem tudtok, ripőkök.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!