Svéd lap: Orbán túszul ejtené a NATO-t, hogy olyan pénzekhez jusson, ami nem jár neki

2023. március 06. 08:50

A Dagens Nyheter szerint a magyar kormányfő túszul ejtené Európa biztonsági rendjét.

2023. március 06. 08:50
null

A Frankfurter Allgemeine Zeitung a svéd Dagens Nyheter (Stockholm) napilapot szemlézte. Printben megjelent cikkében közölte: a svéd lap kommentárja szerint Törökországon kívül Magyarország az egyetlen ország, amely még nem adott zöld utat Svédország és Finnország NATO-csatlakozási kérelmeinek.

Az EU mindezt a gazdasági hozzájárulások kikényszerítésére irányuló kísérletnek tekinti,

„Orbán egyértelműen Oroszország legfontosabb barátja az EU-ban, és egyértelműen Oroszország jelenti a legnagyobb veszélyt Svédország biztonságára” – olvasható a svéd lapban megjelent cikkben.

***

Nyitókép: Facebook

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. március 07. 15:29
Azóta a bukott gerinctelen hende felmondta a csicskaleckét, majd csendben kinyalt még pár svéd libsi segget a küldöttségével. A sorban a finnek következnek. A vétótlan köpcös geci agyatlan hívei pedig néznek ki az üres fejükből, miként szarják őket arcba, pont, mint a 97%-ot a 10. szankciós csomag megszavazásával. A csicskák sorsa ez. Azt teszik, amit parancsba kapnak, miközben szarrá rugdossák, alázzák őket.
formaegy
2023. március 06. 15:11
Mi van svédek? Remélem M.o., és Törökország a pofádba fog köpni!
Biivisz
2023. március 06. 14:51
Csak két apró korrekció: Nem "ejtené", hanem ejtette és nem "nem jár", hanem "jár"! Ennyike !!! :-)
Robert69
2023. március 06. 13:40
Hülye svéd ujságíró, már megint össze keveri a szezont a fxommal, a NATO nem ad semmilyen pénzeket, azzal kapcsolatban az Unióval van vitánk, pontosan az, hogy a jogosan nekünk járó részt nem fizetik ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!