Pár perccel éjfél után az oroszok megint lőni kezdték Kijevet (VIDEÓ)

2023. január 01. 08:45

Kijevben úgy indult az új év, ahogy az előző zárult.

2023. január 01. 08:45
null

Kijevben úgy indult az új év, ahogy zárult. Az orosz támadások folytatódtak szilveszterkor is. Éjfélkor a főváros, Kijev utcái kihaltak voltak, az új év egyetlen jele az volt, hogy a helyi lakosok az erkélyükről kiabálták, hogy „Boldog új évet!” és „Dicsőség Ukrajnának!”

Fél órával az új év beállta után máris megszólaltak a légiriadó szirénái Kijevben, majd robbanások hangja hallatszott. Vitalij Klicsko kijevi polgármester azt mondta, hogy robbanás történt a főváros egyik kerületében, egy lelőtt rakéta darabjai pedig megrongáltak egy autót a városközpontban.

Információk szerint az ukrán főváros fölött 23 rakétát lőtt le az ukrán légvédelem, az egyik megsemmisített rakétának a lehulló darabjai okoztak károkat Kijev központjában.

(MTI)

Nyitókép: STR / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 194 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pitypang1125
2023. január 01. 13:57
Nagyon helyes. Tűzérségi lőszerekben már kinullázták a nyugati, középeurópai országokat, rövidesen pedig elfogynak az, Orosz-szovjet időkből származó légvédelmi rakétáik is. Onnantól szabad a pálya az Orosz légierőnek, potyoghatnak a hagyományos bombák is.
gacsat
2023. január 01. 13:49
Itt is ilyen volt. Még áramszünet is volt hozzá.
letsgobrandon
2023. január 01. 13:19
kussmár! az oroszok így petárdáznak
Kivűlálló
2023. január 01. 13:07
Da már díszkivilágításra "nem futja" a köcsög ukránoknak, legalább legyen egy kis tűzijáték nekik, hadd élvezzék! :D :D :D Még hogy az oroszok nem gondoskodnak róluk...! :D :D Ilyen figyelmet nem kapnak mindenkitől az ukránok! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!