Medvegyev: Hiába reménykednek az ukránok lőszereink fogyásában, mindenkinek jut elegendő!

2022. november 23. 13:52

A volt orosz elnök leszögezte, hogy bár az ukránok továbbra is gondosan számítgatják az oroszok készleteit, felesleges.

2022. november 23. 13:52
null

Dmitrij Medvegyev újfent posztolt a Telegram-csatornájára. A volt orosz elnök elmondta, hogy az orosz fegyveres erők nagy pontosságú fegyverekkel való ellátásáról tárgyaltak egy állami tulajdonú vállalatnál tett látogatás során.

Medvegyev leszögezte, hogy bár az ukránok továbbra is gondosan számítgatják az oroszok készleteit, azok 

„A Nyugat – beleértve az Egyesült Államokat és beleértve az európaiak jelentős részét – a háború közben ismerte fel azt, hogy tulajdonképpen itt meg lehet fogni Oroszországot – vélekedik Tálas Péter. Mely szakaszában jár az ukrajnai háború? Miért proxy-háború ez a konfliktus? Kinek lesz katonai-politikai súlya az új világrend kialakításánál? A biztonságpolitikai szakértő válaszol a Mandiner Világrend adásában.

„Most dől el, milyen gyorsan jön el a poszthegemoniális világrend" - Mandiner Világrend

„A Nyugat - beleértve az Egyesült Államokat és beleértve az európaiak jelentős részét - a háború közben ismerte fel azt, hogy tulajdonképpen itt meg lehet fogni Oroszországot". Mely szakaszában jár a háború? Miért proxy-háború ez a konfliktus? Kinek lesz katonai-politikai súlya az új világrend kialakításánál?

– vélekedik . Mely szakaszában jár az ukrajnai háború? Miért proxy-háború ez a konfliktus? Kinek lesz katonai-politikai súlya az új világrend kialakításánál? A biztonságpolitikai szakértő válaszol a adásában.

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vip era
2022. november 23. 15:29
Summa summárum,a középkorba jutatták a hoholokat.Lassan se áram,se gáz,se víz,se semmi.Az USÁ-nak semmi se fáj Ukrajnában.
Lajoss
2022. november 23. 15:23
Ki lesztek füstölve Ukrajnából,te mocsadék!
Himalája
2022. november 23. 15:20
"A ruszkik rá vannak szorulva a nyugati IT technológiára. Pánikba estek, már a mosógépekből szedik ki az integrált áramköröket" Hogy rászoruljnak a mosógépekből kiszedett mikrochipekre az marhaság. Kb. kilenc cég van oroszországban, mely mikrochipeket gyárt. Az ugyan igaz, hogy messze nem érik el miniaturizációban és sűrüsségben a nyugati szintet, de ha egy rakéta töltetnek több mázsás a robbanófeje, akkor itt már teljesen lényegtelen, hogy az orosz elektronika két kiló, nyugati elektronikával pedig csak kettő deka lenne. Egyébkén itt egy orosz gyártó (Angstrem a neve), mely chipeket gyárt, pld. memóriachipeket. https://www.angstrem.ru/catalog/mikroskhemy_pamyati/
tjunior
2022. november 23. 15:13
Ha Medvegyev ezt mondja akkor gáz a helyzet, üresek a raktárak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!