Fesztiválozó Perintfalvi Ritának: Imádkozom a lelki üdvödért, mert nagyon rád fér!

2022. július 28. 11:32

A teológusnő szerint „nagyon durva, hogy hova aljasítja le a politikai prostituálódás a magyarországi kereszténységet”.

2022. július 28. 11:32
null

Perintfalvi Rita ismét bejelentkezett a szabadságáról, most egy Művészetek Völgyében történt esetről számolt be közösségi oldalán.

A bejegyzésből kiderült, hogy az LMBTQ-párti, katolikus teológus a férjével az Elefánt zenekar koncertjén járt Kapolcson, amikor elmondása szerint „a sötétben, ahol mindenki jól érzi magát, klassz zene szól, lazulás van”, váratlanul odalépett hozzá egy huszonéves „srác” és megkérdezte, hogy Perintfalvi Ritához van-e szerencséje. Mint írta, „mivel ez a kérdés eddig még nem jelentett veszélyt a számomra, mondtam neki, hogy igen”. Majd Perintfalvi azzal folytatta, hogy „erre torka szakadtából és elképesztő dühvel el kezdett ordítani:

És mielőtt válaszolhattam volna neki bármit is, tovább rohant a tömegben” – tette hozzá.

A teológust „elgondolkodtatta a jelenet”. „Adott egy huszonéves srác, egy esti Elefánt koncerten, nem Ákos, nem Tóth Gabi, hanem Elefánt! Ami nem a keresztény nyallerságról szól. És valószínűleg figyelt engem, mert tényleg alig voltak fények, ha csak simán elmegy mellettem, nem vesz észre. Szóval felteszem perceket töltött azzal, hogy megbizonyosodjon róla, hogy látja magát az ördögöt” – ismertette a részleteket Perintfalvi. Majd felidézte, hogy

Ezt követően hozzátette,hogy „ez a gyerek meg elhiszi ezeket a baromságokat, amivel mossák az agyát. Ezt hallja valószínűleg a gyülekezetében is. Aztán veszi a bátorság belép a privát szférámba és beleordít az arcomba. Ez aztán a nagy kereszténység” – jelentette ki a teológusnő.

„A hívek gyűlölnek mindenkit, aki céltábla”

Perintfalvi arra is kitért, hogy szerinte „verbális erőszak” áldozata lett, amit „keresztény maszlagba” csomagoltak. 

A híveket gyűlölettel táplálják és a hívek gyűlölnek mindenkit, aki céltábla. Én is az vagyok. A melegekkel, a zsidókkal, a kevert fajúakkal, meg mindenkivel együtt, akikért valaha is felszólaltam” – folytatta.

„A keresztények a legnagyobb gyűlölködők, meg a legnagyobb nácik”

Gondolatait azzal zárta, hogy  „amikor azt látják, hogy a keresztények a legnagyobb gyűlölködők, meg a legnagyobb nácik, akkor azt fogják érezni, hogy nem kell nekik egy olyan Isten, aki képtelen a követőit megtanítani a szeretetre”.

Perintfalvi Rita posztjában azt ígérte, hogy az eset után most pár napra visszavonul, és kiélvezi a szabadságát. Valamint arra is kitért, hogy a történtek után elővette a férjét is, aki nem látta el mellette megfelelően a „testőri feladatokat”.

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csendőr
2022. július 29. 06:03
Van képzelőerő. Lassan olyan címet adhatunk az írásainak, hogy pl. Misi mókus kalndjai.
röviden
2022. július 28. 22:00
Én azt hittem, egy katolikus örül neki, ha imádkoznak a lelki üdvéért.
Dorset Naga
2022. július 28. 21:37
Kitaláció. A kutya fasza sem ismeri a ribancot. Rajtunk kívül. Sajnos.
egy genetikusanalattvaló
2022. július 28. 17:02
Egy sátánnak az érte mondott imádság olyan, mint ördögnek a tömjén.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!