Nem tetszett neki a hangos zene – bombával fenyegetett​

2022. április 10. 17:41

Miután többször betelefonált a rendőrségre a hangos zene miatt, úgy döntött, hogy kezébe veszi az ügyet.

2022. április 10. 17:41
null

Négyszer is felhívta a 112-es segélyhívót egy budapesti férfi a mobiltelefonjáról 2022. április 8-án este, mert szerinte hangosan szólt a zene  egy szemközti épületből; utolsó alkalommal már arról beszélt,

A dühös férfit egy órán belül azonosították, majd az újpesti járőrök 22 óra 20 perckor XIII. kerületi lakásán elfogták.

 A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a 42 éves L. Attilát közveszéllyel fenyegetés bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A férfi ekkor már úgy nyilatkozott, hogy a szemközti házban fiatalok buliztak, hangoskodtak, ami miatt nem tudott pihenni, ám senkit sem akart bántani, és nem gondolta komolyan a fenyegetést. 

(Police.hu)

Nyitókép: A BRFK honlapja.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szorgos Lajhár
2022. április 11. 09:07
Kérdés, házibuli volt-e, vagy pedig az Aurórához hasonló "kulturális színtér". Meghajtom fejemet L. Attila előtt, aki sajnos elfelejtette, hogy a mobilja alapján nagyon gyorsan lenyomozhatják, ráadásul azt is tudnia kell, hogy a jardra beérkező összes hívást felveszik.
annamanna
2022. április 10. 18:28
Kíváncsi vagyok, Petőfi ezt a versét most hogy írná meg: FALU VÉGÉN KURTA KOCSMA... https://www.arcanum.com/hu/online-kiadvanyok/Verstar-verstar-otven-kolto-osszes-verse-2/petofi-sandor-DFB2/1847-EFBB/falu-vegen-kurta-kocsma-F27F/ Takaroggyanak, mer' bedobok egy bombát! Takaroggyanak, mer' leöntöm magukat savval! Idézem az eredetit: "Bekopognak az ablakon: "Ne zugjatok olyan nagyon, Azt üzeni az uraság, Mert lefeküdt, alunni vágy." "Ördög bújjék az uradba, Te pedig menj a pokolba!... Húzd rá, cigány, csak azért is, Ha mindjárt az ingemért is!" Megint jőnek, kopogtatnak: "Csendesebben vigadjanak, Isten áldja meg kendteket, Szegény édesanyám beteg." Feleletet egyik sem ad, Kihörpentik boraikat, Végét vetik a zenének S hazamennek a legények."
annamanna
2022. április 10. 18:24
Ez elég durva sztori volt Kecskeméten: https://444.hu/2017/06/26/vadat-emelnek-a-kecskemeti-no-ellen-aki-savval-ontotte-le-a-ballagasukat-unneplo-diakokat-es-a-tanarukat
ovander
2022. április 10. 18:10
Nálunk is volt itt a közelben egy óbégatós banda, üvöltöztek hajnal 1-ig. Mikrohullámos sütőböl akartam csinálni mikrohullám ágyút, hogy szétlőjjem az hangerősítőjüket, csak hát nem jött össze.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!