Sváby is a kínai vakcinát kapta – pedig a műsorában leszavazták

2021. február 25. 18:18

A kínai vakcinánál kiírták a képernyőre, hogy 73-fajta mellékhatása van, és mégis beadatta magának a műsorvezető.

2021. február 25. 18:18
null

Sváby András műsorának egyik januári adásában az ATV-n nagy többséggel szavaztak a nézők a kínai vakcina ellen – írja a Magyar Nemzet. A Heti napló egyik januári adásában összegyűjtötték a különböző oltások általános jellemzőit, de a biztonság kedvéért a kínai vakcinánál kiírták a képernyőre, hogy 73-fajta mellékhatása van. Mint például látásvesztés, autoimmun-betegségek, vérnyomás-emelkedés.

A műsorban arról hallgattak, hogy milyen forrásból származik ez az információ, és arról is, hogy eddig legalább 73 virológus mondta, hogy a kínai vakcinától nem kell félni. Köztük épp a műsorban megszólaltatott Jakab Ferenc virológus. Úgy tűnik azonban, hogy Sváby Andrást nem győzték meg a nézők szavazatai, ugyanis – ahogy korábban mi is megírtuk –, a műsorvezető Facebook-oldalán jelentette be, hogy megkapta a kínai vakcina első adagját.

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KötőDániell
2021. március 16. 06:38
És kirakta a facebookra de seni meg nem említette a kétszinűségét
rókabácsi
2021. február 28. 09:40
a kétszínűség magasfoka!
zakar zoltán béla
2021. február 25. 22:27
senky
héttörpe
2021. február 25. 22:22
Hát felhívta az orvosa, hogy annyira nem akarja senki, hogy nem tudja hova eloltani. Sváby meg gyakorlatias, nagyon jól tudja hogy nincs pfájzer, meg hát ez a dolog most eléggé olyan mint egyeseknek a disznóhús ingyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!