Nő miatt balhéztak a válogatott úszók

2011. december 15. 13:29

Féltékenységből előbb megütötte Gyurta Gergelyt, majd klubja egyik edzőjét is orrba verte Verrasztó Dávid a rövid pályás úszó EB afterpartyján.

2011. december 15. 13:29

Kikelt magából a szczecini rövid pályás EB záró bankettjén Verrasztó Dávid. A válogatott úszó feltehetőleg többet ivott a kelleténél, és megütötte válogatott társát, Gyurta Dániel öccsét, Gergelyt. Az ok valószínűleg az volt, hogy a kisebbik Gyurta korábban több smst küldött Verrasztó mostani barátnőjének, a szintén válogatott úszó Joó Sárának.

Az összejövetelen nem sokan voltak ott a magyar csapatból, de többen megpróbálták leállítani Verrasztót, aki klubja, a Jövő SC egyik edzőjét, Virth Balázst is orrba vágta, méghozzá úgy, hogy eleredt a vére. Az úszót végül a biztonsági őrök állították le – írja a Blikk, ami kereste az érintetteket is, de senki nem akart nyilatkozni az ügyről.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lionheart
2011. december 18. 20:18
http://www.google.co.uk/search?q=jo%C3%B3+s%C3%A1ra&hl=en&client=firefox-a&hs=WHN&rls=org.mozilla:en-GB:official&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=CzzuTtdRyeTxA7zW-ZAK&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CBgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=621 Hát azert lattam mar jobb noket is Saranal. Bar az iteletem nyilvan csak felszines, Verraszto bizonyara melyrehatobban ismeri a csajt. :)
dr.Kvasztics Fedor
2011. december 17. 13:38
Verrasztónál jóval nagyobb klasszisok is tudták, hogyan kell viselkedni. Apukának tennie kéne valamit, hogy gyermeke leszálljon a magas lóról. Vagy le fog esni.
egysegelem
2011. december 16. 19:46
Ti férfiak, egymást megtépve nő miatt, ne hallgassátok el: Nagyon fáj.
Soma
2011. december 15. 16:13
Jó erőben vannak a fiúk! Később rájönnek: Ha megnyerte, hadd vigye!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!