Hat év börtönt kapott Damu

2011. szeptember 12. 09:44

Első fokon hat év börtönre ítélték hétfőn az erőszakos közösüléssel és személyi szabadság megsértésével vádolt Damu Rolandot.

2011. szeptember 12. 09:44

Hat év börtönre ítélték Damu Rolandot hétfőn. Emellett kötelezték az 1,2 milliós perköltség megfizetésére is, illetve hat évre a közügyektől is eltiltották. A színész az ítélethirdetés után is ártatlanságát hangoztatta.
Majdnem elájultam az ítélet hallatán. Ezt nem fogom elfogadni, mert nem én hazudok, hanem a Palácsik. Ennyit számít egy pasi, ezt Tímea új párja intézte el”  - mondta a Blikknek Damu, aki fellebbezett az ítélet ellen.

A színészt 2010. november 18-án vette őrizetbe a rendőrség erőszakos közösülés gyanúja miatt, majd két nappal később az elsőfokú bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. A másodfokú bíróság tíz nappal később szabadlábra helyezte a férfit, mert sem a szökés, elrejtőzés, sem az összebeszélés veszélye nem állt fenn.

A vád szerint Damu 2008 szeptemberétől 2010 októberéig - kisebb-nagyobb megszakításokkal - élettársi közösségben élt a sértettel, és rendszeresen alakult ki köztük tettlegességig fajuló konfliktus. 2009 nyarán egy szállodai szobában szóváltás után a férfi ököllel arcon ütötte élettársát, egy egy másik esetben, 2010 őszén a vádlott korábbi viszonyuk helyreállításának reményében találkozott a sértettel, a vita azonban elfajult, a férfi folyamatosan ütlegelte, rugdosta volt élettársát. A nő megpróbált ellenállni, de a vádlott erőszakosan közösült vele.

A nőt mentők szállították kórházba, onnan értesítette a rendőrséget, és tett feljelentést. Az ügyészség erőszakos közösülés és személyi szabadság aljas indokból elkövetett megsértése miatt börtönbüntetést indítványozott Damu Rolanddal szemben.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narmer
2011. szeptember 14. 08:01
Szóval büdös ez az ügy Palácsik kisasszony vagyhogyíhjják nyilakozott tévé 2- nek. Bömbölt mint a zápor, dörzsölte a szemét, de s(v)ajna egy darab könnycsepp nem hullott ki belőle. Az is elég életidegen, hogy a bírónő azt mondta, hogy a hazugságvizsgáló ugyan Damu mellett szól, de lehet ez szinészi teljesítmény is .Ekkora baromságot is keveset hallottam.Egyébként a nőbírók teljesen eszeveszettek lesznek, amikor erőszakról meg válásról van szó. A férfigyűlöletük mindent felülír.Palácsiknak meg annyit, egy épeszű nőre egyszer emel kezet egy férfi, a következőre már nem lesz kire.
vero1_
2011. szeptember 14. 00:55
egyik kevés, másik sok, maguknak semmi sem jó. átlagolva épp megfelelő. örüljenek inkább, hogy ilyen jó hírek vannak.
Thomas Müller
2011. szeptember 13. 15:49
Én sem bírom Damut, de azért ne ítéljenek már el valakit, mert egy gazdag zsidóval járó csaj állít valamit, bizonyítékok nélkül. Vagy akkor Gyurcsányt már rég fel kellett volna akasztani.
Thomas Müller
2011. szeptember 13. 15:45
Damu miért ilyen agresszív? Melyik kisebbséghez tartozik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!