Damu: Nem megyek börtönbe!

2011. szeptember 14. 10:54

A volt sorozatsztár Hajdú Péter műsorában mondta meg az őszintét. Szerinte egy férfit bármikor bepalizhat egy nő, ezért arra inti féritársait: jól gondolják meg, kivel állnak szóba.

2011. szeptember 14. 10:54

Az elsőfokon 6 év letöltendő börtönbüntetésre ítélt Damu Roland elmondta: teljes elszántsággal, ártatlanságát hirdetve érkezett Hajdú Péter műsorának felvételére. A színésznek eszébe sem jut, hogy börtönbe kerüljön. Másodfokon folytatják a harcot ügyvédjével.

Volt barátnőjéről, Palácsik Tímeáról szólva kifejtette: „Szembehánynám magam, ha egy ember életét így tönkre tenném önös érdekből”. Állítja, nincs oka a szomorkodása, ugyanúgy emelt fővel fog járni az emberek között, mint az ítélethirdetés előtt. Úgy véli, az ő esete is azt bizonyítja, egy férfit bármikor bepalizhat egy nő.
 
„Mostantól minden férfitársam figyelmét felhívnám arra, hogy jól gondolja meg, hogy kivel áll szóba. Sajnos a mai jogrendszer szerint ez úgy működik, hogy ha valakit bevádolnak, a bírónő eldönti arcra, hogy kinek hisz” - panaszkodott, majd hozzátette, mindent megtesz, hogy bebizonyítsa igazát.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ursula fohásza
2011. szeptember 14. 20:08
Ki itt a vádlott?Mert a Kamu Roland megbukott a poligráfos teszten.Érdekes,hogy egyből bekeverte egy ismert ember nevét.A hölgy dőljön a kardjába ,vagy menjen apácának ezután?1 mázsás cocero az 50 kilós lány?Bezárta,megverte,lecsavarta,beakasztott neki.Ez erőszak,mert a nő nem akarta.Persze,ha most egy köművesnél keresne vigasztalást,akkor együtt érezne vele mindenki.Úgy védekezni,hogy támad tipikus bűnöző módszer.Itt az a lényeg,hogyő az elkövető, és nem a hölgy a hibás.Csak megpróbálja élni az életét.Az ismert ember barátnőjének lenni nem bűncselekmény.Csupa férfi soviniszta sorakozik kommentelni?Remélem az önök hugát nővérét,anyukáját,lányát nem bántja senki?
Nagytestver
2011. szeptember 14. 16:05
Damu én melletted vagyok, a mai világban a kurvák pofátlansága határtalan, beelőzik Gyurcsányt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!