Jolie Horvátország aknamentesítéséért

2011. augusztus 22. 10:24

Pénteken Horvátországba látogatott Angelina Jolie. Az amerikai színésznő az aknamentesítésről tárgyalt a horvát elnökkel, és egy alapítvány vezetőjével. Jolie adományozókat keres az ügy támogatására.

2011. augusztus 22. 10:24

Horvátországban járt pénteken Angelina Jolie. A színésznő, aki egyben emberjogi aktivista és az UNICEF jószolgálati nagykövete is, a Brijuni-szigeteken megtekintett egy színházi előadást, majd találkozott Ivo Josipovic horvát elnökkel. Az államfő szerint Jolie segíteni akar a horvátországi aknamentesítésben, amelyet a pénzhiány lelassított. A színésznő adományozókat keresne az ügyhöz.

A találkozón jelen volt a Horvátország Aknák Nélkül Alapítvány vezetője is. Djurdja Adlesic a még fennmaradó 800 négyzetkilométernyi terület aknamentesítésével kapcsolatos tervekről tájékoztatta az amerikai színésznőt. Jolie az aknamentesítéssel kapcsolatban elmondta, a probléma ismerős számára, hiszen Kambodzsában is van egy háza, de nem gondolta, hogy ez Horvátországban is ekkora probléma.

Angelina Jolie azt is megemlítette, hogy családjával együtt visszatér majd a Brijuni-szigetekre, mert az nagy benyomást tett rá. A színésznő állítólag már a héten ismét Magyarországra érkezik, hiszen Brad Pitt új filmjét nálunk forgatják majd.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!