Damu napi három sört és két liter bort iszik

2011. június 17. 11:34

Damu Roland színész csütörtöki tárgyalása után az újságíróknak elmondta: rengeteg szabadidejét általában sörözéssel és borozással tölti ki. Előbbiből általában napi három üveggel vagy pohárral, utóbbiból napi két literrel fogyaszt.

2011. június 17. 11:34

Damu Rolandot tavaly novemberben nemi erőszak miatt vették őrizetbe. A színész korábban már nőt is vert, ám szerinte az őt megvádló volt barátnője csak bosszút akar állni és hazudik. A csütörtöki tárgyaláson kulturáltan zajlottak az események. A következő forduló június 29-én lesz.

Amint kilépett a tárgyalóteremből, Damu az újságíróknak elmondta: biztos benne, hogy tönkre akarják tenni őt és a húszévnyi munkáját, és azt is tudja, hogy kik. Aztán arról beszélt, hogy mivel mindössze napi 1,5-2 órát szinkronizál, rengeteg szabadideje van. Ezt az időt általában sörözéssel és borozással tölt ki: előbbiből általában napi három üveggel vagy pohárral, utóbbiból napi két literrel fogyaszt.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2011. június 20. 12:54
rohadt gazdag gyoker hogy napi par ora melobol van penze inni! bar en tudnek minden nap ennyi piat venni! grrr most nagyon irigy lettem
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!