Vilmos herceg eljegyezte barátnőjét

2010. november 17. 11:04

A tragikus körülmények között elhunyt Diana hercegnő jeggyűrűjével jegyezte el Vilmos herceg Kate Middletont. Az esküvő Londonban lesz, jövő tavasszal vagy nyáron.

2010. november 17. 11:04

Édesanyjának, a néhai Diana hercegnőnek a jegygyűrűjével jegyezte el barátnőjét a brit trónörökös. Károly walesi herceg londoni hivatala kedden közölte: Vilmos már a múlt hónapban, kettesben eltöltött kenyai üdülésük idején eljegyezte Kate Middletont. Az esküvő Londonban lesz, jövő tavasszal vagy nyáron.

Vilmos a sajtó képviselőinek elmondta: azért adta az 1997-ben, autóbalesetben elhunyt Diana hercegnő gyémántberakású, 16 karátos zafír jegygyűrűjét menyasszonyának, mert így „édesanyja is részesévé válik a mai napnak, és annak a döntésnek, hogy együtt éljük le életünket Kate-tel”. Károly ezzel a gyűrűvel jegyezte el csaknem 30 évvel ezelőtt az akkor 20 esztendős Dianát. II. Erzsébet az udvar hivatalos közleménye szerint elragadtatással fogadta az eljegyzés hírét.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blogen
2010. november 17. 13:39
Hollandiával mi a baj! Ja, és kihagytad Oroszországot, ahol délkoreai admirálisfiú vesz nőül putyinlányt.
zoli 29
2010. november 17. 12:59
Vilmos herceg gárdaegyenruhában van?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!