Jön fel a Facebook

2010. április 30. 10:37

Folytatódik az iWiW hanyatlása, a Facebook viszont töretlenül növekedik a magyar internetpiacon. A Webisztán szerint a reklámköltések megváltozása miatt hamarosan átrendeződhet a magyar online piac.

2010. április 30. 10:37

A magyar felhasználók körében a YouTube már kedveltebb az iWiW-nél, a most elérhető gemiusos adatok szerint februárra megtörtént a helycsere: az elmúlt hónapokban már több magyar netezőt ért el a YouTube, mint az iWiW, írja a Webisztán blog. Az Index 10%-ot esett az év első felében. Egy helycsere bekövetkezett itt is: a Facebook nemhogy az Indexet, de már az Origót is veri elérésben.

A Webisztán szerint a közösségi oldal valószínűleg mostanra a Blog.hu-t is lenyomta, sőt, a Startlapot is megközelítette. A blog elemzése szerint a Facebook az egyetlen olyan szájt, mely futótűzként terjed a magyarok között, és hamarosan felér a top 3-ba.A Webisztán szerint ezek a tendenciák könnyen átrendezhetik a magyar online piacot. 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kündü
2010. május 11. 01:27
Ja! Én magam is átmentem a Facebookra, az iwiw unalmas hozzá képest. S példul ezek a mandineresek is megvannak, pörgés van, nemzetközi a hálózat, futballsztárokkal (na, jó, magyar válogatottakkal..) lehet chatelni, stb.
atila68
2010. május 11. 01:19
Az van, hogy az iwiw igencsak elmyvipesedett, gyakorlatilag csak a subba, puruttya, napiszar hármason megjelenő linkek miatt tartottam meg a regisztrációmat.
kanpalisoda
2010. május 01. 19:42
Tuti, hogy egy jó csomóan nem ismerik a régi szoc. szlogent: "mindent egy helyen, a Corvin áruházban" Szóval nem új semmi, csak a corvinban még nem írtak fel mindenkiről, mindent. Viszont még el lehetett menni a kisebb boltokba, amiket most bedeszkáznak.
SztAhanov
2010. április 30. 13:38
Megmondom őszintén én tényleg sznobizmusból váltottam iwiwről fb-ra. Iwiwen megtalált boldog-boldogtalan, pl. egy régi családi ismerős, aki azt kérte adjam meg apám számát. Na, apámmal egyeztetve megadtam a számot, mire szegényt az ismerősre hivatkozva betámadta egy vadidegen fazon és valami MLM-es szarságról kezdte győzködni. Jó lecke volt. És azért lássuk be őszintén az ilyen MLM-es színvonalon vegetáló észlények jelentős többsége facebookon már nem igazán ér el, mert elriasztja, hogy nem magyarul van kiírva minden egyes szó, sőt már az angol név is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!