Orbán Viktor: A migrációs paktum egy újabb szög az Európai Unió koporsójában

2024. április 11. 20:44

Magyarország soha nem fog engedni a tömeges migrációs őrületnek! – tette hozzá a miniszterelnök.

2024. április 11. 20:44
null

Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Mint ismert, szerdán elfogadta az Európai Parlament a menekültügyi és migrációs paktumot. A hírre a magyar kormány tagjai közül Szijjártó Péter is reagált. Kifejtette, hogy „Magyarország nem fogja feladni sem a jogi, sem a fizikai határzárat, a kormány továbbra sem fog beengedni illegális bevándorlókat.” Orbán Viktor X-oldalán tett közzé bejegyzést a paktummal kapcsolatban. Mint írja, 

a migrációs paktum egy újabb szög az Európai Unió koporsójában. 

Az egység halott, a biztonságos határoknak vége. Magyarország soha nem fog engedni a tömeges migrációs őrületnek! Változásra van szükség Brüsszelben, hogy megállítsuk a migrációt!” – tette hozzá a miniszterelnök.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:11
🍓 ️ ­­­A­­ ­­­d­­­ö­­g­­­ö­­s­ ­­l­­­á­­n­­­y­­­o­k­­ ­v­­­á­­r­­­n­­­a­­k­­­ ­­r­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­𝗡
Palatin
2024. április 12. 20:35
Bigott, becstelen brüsszeli bagázs Bár bolygónk bajai baljóslatúan bokrosodnak, Bölényként bömbölő, bukott bajkeverő betyárok Bírálgatják büszke bajnokunk békés buzgalmát. Bárdolatlan, becstelen blöffölés, bizony barátaim. Balgatag bürócsődörök becsvágya burjánzik, Botozásra, belezésre, boncolásra bujtogatnak. Bizalmat bitorló bennfentesek becsmérelnek, Beteges bárgyúság, bűnös, borgőzös borzadály. Botrányosan bomlasztó, békétlen, botor beszéd, Bujkáló, bugyuta besúgók bókolgatnak beszarin, Burjánzó, bávatag butaság bugyborékol belőlük, Bágyadt bölcsesség borús bűntudattal bódorog. Belföldön bünös barbárok bujtogatnak bugrisokat, Bolsevik baromságokat bégetve bubikat bepaliznak, Bizalmaskodó bohémséggel bókolnak bácsikáknak. Büneitekért Belzebúbnak bugyraiban bünhödjetek.
Zokni
2024. április 12. 08:11
Azt egyébként tudják-e, hogy az Unió polgárai Orbán megnyilvánulásai alapján egyre inkább úgy érezhetik, hogy a magyarok befogadása egy fajta gesztus megnyilvánulása lehetett a magyarok iránt?
Interista
2024. április 12. 07:08
Migrációs paktum, ja. Fizetni meg nem akarnak a libsik. Mocskos áruló, tolvaj banda. Hamarosan veszni fognak!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!