Gulyás Márton arcátlansága nem ismer határokat – ideje felvilágosítani

2024. március 28. 11:31

A máskor elhivatott jogvédő szerepben tetszelgő műsorvezető nem érti a közvonatkozását Varga Judit szerda esti interjújának. Kis Ferenc írása.

2024. március 28. 11:31
Kis Ferenc

Nem lehet elég óvatos az ember, ha a baloldal megmondóembereinek morális határait próbálja meghatározni, mert mindig újabb meglepetések érik. Vagy inkább döbbenetes felismerésekre jut.

Így történt a szerda esti, egyszerre nyomasztó és megrázó másfél órás interjú után, amiben Varga Judit volt igazságügyi miniszter feltárta a tavaly véget ért házasságának szürreális rémségeit. A műsort a Partizán stúdiójában együtt nézte végig Gulyás Márton és politológus vendége, Török Gábor azzal a céllal, hogy elemezzék az elhangzottakat. A pályafutását szélsőbaloldali aktivistaként kezdő Gulyásnak, aki gyakran foglalkozik a videós csatornáján a nők esélyegyenlőségével, a családon belüli erőszak, a bántalmazás témakörével, és mély empátiát mutat az áldozatok iránt, most nem sikerült megértenie, miről szólt a megelőző másfél óra a Fizbi tv-ben. A felvezetőben szó szerint azt mondta a Varga Judittal készült interjúról: „Nem tudom, mondom, tényleg zavarban vagyok, mert nagyon keresem azt, hogy mi volt a közvonatkozása ennek az interjúnak.”

Ekkor én is zavarba jöttem, nem tudtam eldönteni, hogy azonnal kikapcsoljam-e a Partizán-videót, vagy próbáljak higgadt maradni és megvárjam, mit reagál Török Gábor. Az biztos, hogy közben különböző cifra népi mondások jutottak eszembe az arcátlanság fokozatairól.

Gulyás Márton azok után keresgélte a közvonatkozását a Varga Judittal készült interjúnak, hogy elsőként az ő műsorában kapott nagy nyilvánosságot és agitált hosszasan a kormány ellen az egykori miniszter asszony exférje, akiről később kiderült, hogy terrorizálta egykori házastársát, és erről rendőrségi jelentés is készült. Varga Judit arról is beszélt, hogy idén januárban, tehát még Magyar Péter színre lépése előtt is üzenetekben fenyegette őt a volt férje, hogy kitálal, a kormány ellen fordul, ha megszűnnek a jól fizető állami megbízatásai. Aztán az elmúlt hetekben pontosan ezt tette Magyar: beváltotta a fenyegetőzését. A fő „partizán” azonban ezek ismeretében sem érzékelte az interjú közvonatkozását.

De ne gondoljuk, hogy ennél már nincs lejjebb – lesz még interjú Magyar Péterrel a Partizánon.

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:17
🍓 ️ ­­­A­ ­d­­­ö­­g­­ö­­­s­­ ­­l­­á­n­y­­o­­­k­­­ ­v­­á­r­­­n­­a­­­k­­­ ­­r­­­á­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­𝗨­𝗡
Dixtroy
2024. március 29. 08:51
Gummás Manci azért nem érti, mert nem rogánozás.
alexandrosz-2
2024. március 28. 20:31
Tehetetlen, hazudozó ócska kvótaribanc + egy mediapatkány, de abból is a legaljasabb. Most komolyan, ki a faxomat érdekel 2 bukott zsidesz szektás ármánykodása, göbbels tóni hangszerelésében? A blikk szennylap ehhez képest egy tudományos értekezés.
concrete
2024. március 28. 17:58
Bayer Zsolt (állítása szerint) 10 éven keresztül tudott a bántalmazó kapcsolatról. Ha efölött a Fideszben így szemet hunynak - na annak van közpolitikai súlya.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!