David Pressman újra influenszereket látott vendégül

2024. március 07. 21:32

A képek tanúsága alapján a vendégek között volt VV Zsolti is.

2024. március 07. 21:32
David Pressman

Nyitókép: Facebook

***

Az USA magyarországi nagykövete vendégül látott több magyar zenészt, sportolót, művészt, valamint influenszert – számolt be róla csütörtökön Amerika budapesti nagykövetsége a Facebook-oldalán.

„Magyarország következő nemzedékének sok mondanivalója van az országukról, a világukról és a jövőjükről.

Fontos, hogy hallgassunk rájuk”

– mondta David Pressman. A képek tanúsága alapján a vendégek között volt VV Zsolti is.

„Megtiszteltetés számomra, hogy ismét egy vezető zenészekből, sportolókból, művészekből, vállalkozókból és influenszerekből álló csoportot láthattam vendégül egy nyílt és tanulságos beszélgetésre” – árulta el David Pressman.

Összesen 188 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:24
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­­ö­g­­­ö­­s­ ­­l­­á­­n­­­y­­­o­­­k­­ ­­­v­­­á­­r­­­n­­a­­­k­­­ ­­r­­­á­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Stingary76
2024. március 10. 18:48
Valójában kurvára nem érdekelnek senkit ezek a nyomi influenszerek. Azok akik nézik őket, java részt csak röhögnek rajtuk. Az meg, hogy az USA ezekre épít, tőlük vár valamit a politikájuk érvényesítése kapcsán, az egyenesen röhejes. Impotens az USA külpolitika már jó ideje, úgy ahogy van.
august
2024. március 08. 19:12
Nem tudom észrevettétek-e ezen a képen szereplők öltözékét, ami szerintem a médiamunkások jelentős részének mintául szolgálhatna, hogyan illik megjelenni valahol. Akár a Parlamentben, vagy sajtótájékoztatón, némelyik olyan, mintha valamelyik aluljáróból szedték volna össze.
OneiroNauta
2024. március 08. 14:51
Ügynökökről nem készítünk csoportképet, mert előbb-utóbb visszaüt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!