Nem bírta tovább: távozott a Nyílt Sisak műsorvezetője

2024. február 25. 11:42

„Már a legelején félve fogadtam el a felkérést a pártpolitikai kötődés miatt, de abban egyeztünk meg, ha érezni fogom a befolyást, akkor bármikor elmehetek” – fogalmazott a döntése kapcsán Tikvicki Dóra.

2024. február 25. 11:42

Nem készít többé műsorokat a Mi Hazánk Mozgalomhoz közeli, a Magyar Jelen YouTube-csatornáján futó Nyílt Sisak című műsornak Tikvicki Dóra. Állítása szerint a pártkötődés adta korlátok kezdték el zavarni – számolt be róla a műsorvezető a Facebook-oldalán.

Már a legelején félve fogadtam el a felkérést a pártpolitikai kötődés miatt, de abban egyeztünk meg, ha érezni fogom a befolyást, akkor bármikor elmehetek.

Ahogy írtam, nagyon sokáig remekül működtek ezek a dolgok, de az elmúlt időszakban ez kicsit megtörni látszott. Úgy éreztem, hogy két út áll előttem: folytatom a műsort és vállalom, hogy pártpolitikai érdekeket is figyelembe kell vennem vagy távozok. Az utóbbi mellett döntöttem.

Félreértés ne essék, senki sem mondta ezt ki vagy kötelezett rá, ez az én okfejtésem volt néhány konkrét dologból kiindulva. Nincs ebben semmi botrányos vagy felháborító, minden döntést megértettem akkor is, ha nem értettem vele egyet” – fogalmazott a döntése kapcsán Tikvicki Dóra.

Nyitókép: Tikvicki Dóra Facebook-oldala

 

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antal-2
2024. február 26. 07:41
Milyen állást talált ahol továbbra sem kell dolgoznia? Magyarországon több a bújtatott állás ahol nem kell dolgozni mint a rendes. Magyarországon több terméketlen korú nő van mint termékeny. 2011 óta hitelekkel kell tömködni a nyugdíjkasszát a gyermektelenség miatt. A parazita szinglik és 1- 2 gyerekesek miatt...
Kybon
2024. február 25. 22:52
Én nem akarom megdu@ni, úgyhogy szerintem nem jó műsorvezető...
2024. február 25. 19:14 Szerkesztve
Az ügyvédje tanácsolta, hogy jobb ha felszívódik, esetleg aggályos a pénz amit kap!
Sulammit
2024. február 25. 19:12
Két műsort láttam vele, de nem vettem észre, hogy a bazsalygáson kívül mást is csinált volna. A műsort nem vezette, az tuti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!