Elképesztő luxus váltja az Apró-villát – ez Gyurcsány Ferenc új otthona (FOTÓK)

2024. január 31. 07:25

Az akkori árfolyam szerint 4,31 milliós négyzetméteráron kelhetett el a Rózsadombon található ingatlan.

2024. január 31. 07:25
null

A Gyurcsány házaspár komoly ingatlanvásárlási ügyletbe kezdett, amelynek során egy félmilliárd forintos előleget is kifizettek – írta meg a Magyar Nemzet.

A lap által hivatkozott tulajdoni lap alapján Gyurcsány Ferenc, Dobrev Klára és Apró Piroska (Dobrev édesanyja) egy új építésű, páratlan adottságú luxusingatlant vásárolt a Rózsadombon, pontosabban: a nyilvántartási adatok január végi kiértékelése szerint tulajdonjogot szereztek. A mesés ingatlan a főváros második kerületének legdrágább részén, a Bimbó úton található.

Saját, kétszáz négyzetméteres kert tartozik az ingatlanhoz. Forrás: Magyar Nemzet.

Büszkén bemutatjuk a legújabb rózsadombi luxus lakóházunkat, a Rózsadomb Villát. A szóban forgó lakás kertkapcsolatos, mégis zavartalan panorámás a Lánchídra, a Szent István-bazilikára, a Halászbástyára, a Mátyás-templomra, illetve a XII. kerületi hegyvidékre is. A lakás előtt és mellett elterülő, mintegy kétszáz négyzetméteres kertrész a lakás kizárólagos használatába kerül

– olvasható a hirdetésben, amire a portál hivatkozik.

Itt vannak a részletek!

Az ingatlan egy 2150 négyzetméteres telken helyezik el a Rózsadomb egyik nyugodt és csendes utcájában, a Felvinci út és a Bimbó út között. A telek bejáratai a Bimbó út 80. és a Tulipán utca 21. szám alatt találhatók, így az ingatlant két oldalról is könnyen megközelíthető. Az örökpanorámás rózsadombi épület az akkori árfolyamon számolva

 4,31 milliós négyzetméteráron kerülhetett értékesítésre.

Ilyen lehet a kilátás az ingatlan teraszáról. Forrás: Magyar Nemzet.
Így állt még tavaly októberben az új építésű luxusingatlan. Forrás: Magyar Nemzet.
Hegyvidéki panoráma Gyurcsányék új otthonából. Forrás: Magyar Nemzet.
A hálószobából is csodálhatják majd Budapest szépségét a lakók. Forrás: Magyar Nemzet.

Ha a Rózsadomb Villaparkot nem számítanánk, új telkünket nyugodtan nevezhetnénk páratlannak is 

– olvasható az Ingatlan.com portálon.

A félmilliárdos előleg

A Demokratikus Koalíció elnöke a 2019-es évre vonatkozó vagyonnyilatkozata alapján minden évben feltüntetett egy rejtélyes „lakásvásárlás foglaló és előleg”, megnevezésű összeget, más szerződés alapján fennálló pénzkövetelésként. 

Ennek az összegnek az alakulása 2022-ben már 446,5 millió forintra emelkedett, 2021-ben 348,25 millió, 2020-ban 225 millió, míg 2019-ben szintén 225 millió forint volt.

A Bimbó út 80. tulajdoni lapja alapján az is kiderült, hogy 2021 szeptemberében Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára is tulajdonrészt szerzett az ingatlanban. A lap információi szerint Apró Piroska már korábban, márciusban vásárolt magának tulajdoni hányadot az ingatlanban.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 515 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona.2.0
2024. február 01. 09:57 Szerkesztve
A teraszokon majd énekli a demokratikus coalitio kórusa az internationale-t. Hogy hallja az egész város. Kommmmmunizmuszt ! Meg szabadkúművességet ! Meg hálózatokat ! Meg BlackRock-ot (Schwarzstein) ! Meg még több okostelefontot ! Há itten kóbászbú van a kerítés !!!
korona.2.0
2024. február 01. 09:46 Szerkesztve
A népet, lakosokat állandó IRIGYKEDÉSRE ajjazza a média. Kit érdekel, hogy egy senki Gyurcsánynak milye kérója van ? Lakjon amibe akar. Vele megy a lelkiismeret furdalása is. Ha egyáltalán van neki olyan. Meg egyébként is ki ez a vénülő, gusztustalan trotty ? Ha teheti, hát felőlem lakhat ott, ahol akar. Egyébként ennek az ingatlannak a fenntartása egy vagyonba kerül. Oda már személyzet kell, kertészet, szakácsnő, inas, lakásgépész, javítóüzem satöbbi ... Ne irigykedjen senki ! Inább sajnálni kell ezt a sehonnait.
EJP1
2024. január 31. 20:23
Ilyen egy "szegény, de tisztességes" komcsi szállása.
masikhozzaszolo
2024. január 31. 20:06
Sufni. https://olaszország.realigro.hu/eladás/villa/?prezzo_da=1000000000#null
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!