Történelmi pillanat: megjelent egy videó a Telegraphon, amin látszik, hogy erőszakos migránsok ostromolják a magyar határt

2023. november 17. 22:41

Útjukban magyar határőrök állnak, akik eltökélten megakadályozzák, hogy „az EU külső határainak egyik gyenge láncszemévé vált kerítésen” újabb áttörés történjen.

2023. november 17. 22:41

Egy magányos fegyverest láttak a Szerbia és Magyarország közötti senki földjén, az Európai Unió erősen őrzött keleti határának közelében.
Kapucniban és maszkban, támadófegyverrel céloz a térfigyelő kamerákra, amelyek figyelték, ahogy áttörte a két országot elválasztó, méter magas, pengésdróttal borított határkerítést – írta meg a Telegraph.

Mögötte több tucat papírok nélküli, illegális migráns készül követni, céljuk, hogy betörjenek az országon túli blokkba.

Útjukban magyar határőrök állnak, akik eltökélten megakadályozzák, hogy az EU külső határainak egyik gyenge láncszemévé vált kerítésen újabb áttörés történjen 

– írták.

Bakondi György, Magyarország nemzetbiztonsági tanácsadója elmondta, hogy megosztotta a NATO-val azokat a hírszerzési jelentéseket, amelyek bizonyítják, hogy az afgán titkosszolgálat megpróbálja kihasználni Európa fokozódó migrációs válságát.

A videót itt tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube

 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. november 18. 19:23
egy Graf álnevű, szerencsétlen Seggfej azt irja, hogy ha a butus hivei nem is képesek rá, maga Orbán megvédi magát az általam idézett súlyos és megalapozott vádakkal szemben. Nos, vajon hogyan védené meg magát, mikor TÉNY, hogy 1641 bebörtönzött embercsempész szabadon engedésével támogatta az illegális migrációt. ??? Akik többsége már másnap újból "munkába állt" a szerb - magyar határon. ahová Orbán - ki tudja miért - nem küld elegendő rendőrt és katonát.
Tommaso
2023. november 18. 18:52
Orbán szavai most sincsenek összhangban a tetteivel. Azt HAZUDJA, hogy megvédi hazánkat a migrációtól, de 1., 2015 óta vonakodik felállitani a határőrséget. 2., Szabadon engedi a már elfogott embercsempészeket. 3., Egy szóval sem kéri szerb kollégáját, hogy tegyen rendet. 4. Rengeteg migránsmunkást hoz be Magyarországra. És kétmillió hülye, megvezetett, agymosott magyar szavazó, még mindig hisz neki. S bár megpróbálták állitásaimat cáfolni, a kocsmai stilusú mocskolódásnál nem jutottak tovább. Talán mert a VITA, az ÉRV, a TÉNY és a CÁFOLAT kifejezéseket nem is ismerik, nem is képesek értelmezni.
Skywalker_bp
2023. november 18. 12:35
“Útjukban magyar határőrök állnak, akik eltökélten megakadályozzák, hogy „az EU külső határainak egyik gyenge láncszemévé vált kerítésen” újabb áttörés történjen.” Hát persze. Emiatt vezetett be határellenôrzést Szlovákia. Magyar határôrök pedig nincsenek, mert beolvasztották ôket a seregbe.
Szvv
2023. november 18. 08:47
Tök jó! Ezentúl én is így utazom mindenhova! Mi a francnak útlevél , vízum meg mindenféle szaros engedély. Nem?! Oda megyek ahova akarok! Akár akarják akár nem. Mostantól én is így megyek mindenhova!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!