Pottyondy futballkatarzisa: a nagyon liberális szivárvány-csapat disznóvágása a digóval és a Disney-herceggel

2023. november 22. 15:08

A baloldal humoristája szerint a magyar válogatott egy szivárvány-csapat, amelynek legjobb játékosa egy pálinkázó, disznóvágásra is képes Disney-herceg, míg szövetségi kapitánya egy digó bevándorló. Miután a csapat bezsebelhette Pottyondy Edina minden elismerését, jött a következő célpont: Tóth Gabi.

2023. november 22. 15:08

Nem tud betelni a nemzetközi sajtó Szoboszlai Dominik és a magyar válogatott teljesítményével, amelynek köszönhetően veretlenül, csoportelsőkén zártuk az Eb-selejtezőket. 

Ezt is ajánljuk a témában

Miközben az egész magyar nemzet együtt ünnepli a hazai foci feltámadását, addig a baloldalt láthatóan összezavarja a sikerszéria: a katarzis és a baloldalisággal összeegyeztethetetlen helyzet Pottyondy Edina humorista youtubert is kellően összezavarta.

Pottyondy a magyar válogatott eredményeit és a magyar foci feltámadását sajátosan, láthatóan önellentmondásoktól sem mentes katarzisban kommentálta, természetesen a felemás öröm közepette nem maradhatott ki a sorok között a magyar kormány és a magyar hagyományok minősítgetése sem. 

A baloldali humorista rögtön a videó elején világossá tette, hogy nem nézte az eb-selejtezők legfontosabb mérkőzéseit. Örömét fejezte ki ugyanakkor annak, hogy kijutottunk az Eb-re. Ahogy fogalmazott, „nem csak azért, mert csodálatos élmény lesz nyáron, hogy minden romkocsma a válogatottnak szurkol, és jó látni, hogy végre olyanok képviselik az országot, akik megdolgoztak érte és nem csak a köztévé hülyít minket azzal, hogy jók, hanem vannak eredményeik is. Ez például nagyban megkülönbözteti a nemzeti tizenegyet a nemzeti kormánytól”.

Pottyondy Szoboszlai Dominikkal sem igazán tudott mit kezdeni. Szerinte ő egy potenciális világsztár, ráadásul olyan, mint egy Disney-herceg: gazdag, jóképű, végtelenül tehetséges és szingli. Ráadásul olyan tulajdonsággal is megáldották, amit még a Disney-hercegek sem tudnak: kilencven perc loholás és két gól után ilyen lazán bevágni egy pálinkát – csodálkozott rá Pottyondy, akit a napokban a magyar válogatott mellett Tóth Gabi is foglalkoztatott

Szoboszlai pálinkázása olyannyira megdöbbentette a humoristát, hogy megelevenedett előtte az „ungarische világsztár. Legközelebb gólt lő, disznót vágnak a futópályán”.

A baloldal kedvenc youtubere ezután saját nyelvén méltatta a válogatottat, kiemelve, hogy nagyon nehezen tud ellenállni annak a válogatottnak, amiben van fekete, angol és német anyanyelvű, többségük pedig külföldön él és dolgozik.

A magyar válogatott olyan, mint egy nagyon liberális ember insta-ismerősei, egy igazi szivárvány-csapat

– fogalmazott. A disznóvágás és a szivárvány-csapatozás után Pottyondy Marco Rossi szövetségi kapitányt is elővette, digó bevándorlónak nevezve őt. „Rossi a bolgárok elleni meccs után „magyarkodásból is bizonyított”. „Alig egy hónapja magyar állampolgár és úgy oktat szittya öntudatból, mint hogyha nem egy digó bevándorló, hanem tősgyökeres kipcsak lenne, aki nyereg alatt puhította a carbonarát” – minősítette az olasz származású kapitányt Pottyondy.

Tóth Gabi sem maradhatott ki

Miután láthatóan felfokozott hangulatba hozta Pottyondy Edinát a magyar válogatott szivárvány-csapattá degradálása, a kapitányuk bevándorlónak titulálása és a pálinkázós disznóvágós Disney-herceg Szoboszlai iránti sajátos rajongása, a youtubernek még Tóth Gabira is maradt energiája. Szerinte Tóth Gabi eljutott a marketingszakma csúcsára, ahol nem osztottak lapot a gátlásoknak.

„Gabbenheimer sem nyugszik, aki ezen a héten sem tétlenkedett. Ezúttal nem a kereszténységbe, nem a magyarságba vagy az egyik háttértáncosába csimpaszkodott bele a heti egódózisért, hanem a Sümegen halálba kergetett fiúba” – mondta Pottyondy. A humorista szerint az iskolai bántalmazás elől az öngyilkosságba menekülő kamasz kitűnő alkalom volt Tóth Gabinak, hogy „megint önmagát sajnáltassa, ugyanis valami megmagyarázhatatlan, rejtélyes okból ő is irigy, gyűlölködő ember céltáblája lett”.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. november 23. 00:09
Érdekes lenne megtudni, hány léhütö firkász élhet ma Európában Orbánból. Sok ezren, az sejthetö. Ezek abból élnek, hogy lúzer közönségüknek, akiket az irigység éltet, közvetítik, hogy Orbán mit ebédelt, hol, kivel és mennyiért, mennyi zsebpénzt kap, stb. . Abból hogy oktalanul rosszindulatúan, ócska iróniával kritizálgatják, félremagyarázzák, mocskolják minden tettét, amit ö tiszta lelkiismerettel a legjobb tudása szerint az ország érdekeiért tesz. De ezeknek a pofáznokoknak, firkászoknak, "influenszereknek", és egyéb csodabogaraknak amúgy teljesen mindegy, hogy Orbán mit csinál, - mert szakmailag fel sem fogják, hogy minek mi a jelentösége, fogalmuk sincs semmiröl. Az ö feladatuk Orbán, a Fidesz és a kormány rágalmazása, bemocskolása, amivel, - mint "küldetéssel" -, természetesen jó bolsevik módjára gondolkodás és morális aggályok nélkül azonosulni is tudnak. Márcsak azért is, mert ezzel keresik a kenyerüket, erre szerzödtek hasznos idiótaként a globális hatalom nagykutyáinál.
Palatin
2023. november 23. 00:07
Ha megnyernénk az EB-t kétszer is örülhetnénk. Elöször a gyözelemnek, másodszor annak, hogy a gyurcsányista libsiket megütné a guta és egy problémával kevesebb lenne az országnak.
paracelsus-2
2023. november 22. 18:26
Ez a trágyadomb legalább nem ingyen hülye. Ügyesen megél az agyhalott elvtársaiból. Cukkolja, hergeli a nyomorultakat. A vicsorgó szerencsétlenek tehetetlen dühükben kattintanak és lájkolnak serényen, a torzszülött pedig elteszi a zsetont.
Proxima Centauri
2023. november 22. 17:33
Farkasházy szereti a sakkot, a lovit meg Wagnert. Pottyondinak százezer feletti kedvelője van a youtubon. Koncz meg megkapta a francia becsületrendet. Bródyé a fél Rockopera. Nehogy már valaki elvitassa, hogy kedvelem őket. Apropó, a szobi liverpooli letérdelése már megbocsátatott? Csak hogy képben legyek....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!