Lengyel lap a bevándorlásról: Magyarország közvetlen támadás alatt áll

2023. november 06. 11:39

A lengyel belügyi miniszterhelyettes hangsúlyozta, „a határellenőrzések bevezetésének célja a balkáni útvonalról érkező illegális migráció megakadályozása”.

2023. november 06. 11:39
null

Maciej Wasik miniszterhelyettes a szlovák határon október 4-e óta érvényben lévő ideiglenes ellenőrzésekről nyilatkozott – írja a Wpolityce. A határt nyolc közúti és három vasúti és tizenegy gyalogos átkelőhelyen lehet átlépni, de például a Tátra hegyi ösvényein nem megengedett az átlépés.

„A határellenőrzések bevezetésének célja a balkáni útvonalról érkező illegális migráció megakadályozása. Ezek az intézkedések hatékonyak és arra emlékeztetik a szlovákokat, hogy nekik is meg kell védeniük határaikat, különösen Magyarországgal.

Horvátország és Magyarország a közvetlen támadás alatt álló országok”

– jelentette ki a belügyi miniszterhelyettes.

Ezt is ajánljuk a témában

A cikket a Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: MTI/AP/Eric Gay

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. november 06. 18:56
és erre csak most jöttek rá?
nempolitizalok-0
2023. november 06. 15:55
Azért szerencsére aki átjut, az megy innen tovább.
Roadkill
2023. november 06. 13:56
dehát az ki van zárva, hardy elftárs megmondta, az egész fideszpropaganda!
formaegy-2
2023. november 06. 12:39
"Horvátország és Magyarország a közvetlen támadás alatt álló országok" Akkor küldjétek el az Európagyilkos Leyent és bandáját Tusk elvtárssal együtt a kurva anyjukba, és bevezetni, úgy védeni a határt, hogy ha első felszólításra nem áll meg, nem fordul vissza a tetű, akkor lelőni, mint a kutyát! A tengeren hajókázó német, stb embercsempész hajókat pedig lefoglalni, kapitányát legénységét a patkányok közé a börtönbe! A kormányunk pedig jó lenne ha nagyobb teret adna a határvédőknek, mert mára olyan lett, mintha oda állnának a kerítéshez libasorba, és azt számolnák, hogy a merkelcsorda kutyák egy perc alatt hány határvédőt ütnek le, lőnek fejbe. A rendőrautókat pedig olyan, mintha odaadnák nekik, hogy itt van verjétek szét! Láttuk a felvételen sorba állítva! Ha így össze tudták törni akkor azt hagyták! No és a másik kérdés, hogyan tudnak ilyen nagy számban M.o.-ra jönni - ilyen "nagy" határvédelem mellett, keresztül menni M.o.-on, hogy a szlovákoknak le kell zárni a határt?????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!