Itt a mai időjárás – felhős borús idő várható

2023. november 27. 07:24

Az ország északkeleti térségének kivételével, napközben esőzés várható.

2023. november 27. 07:24
null

A mai napon erősen felhős vagy borult időjárásra számíthatunk, bár késő délelőttig előfordulhatnak kevésbé felhős területek, és időszakosan a felhőtakaró is elvékonyodhat – írta meg az m.net.

Helyenként hószállingózásra és északnyugaton néhol havas esőre is számíthatunk, az északkeleti térség kivételével napközben a legtöbb helyen esőzés várható. A déli és délnyugati szél időnként fokozódik majd.

A hőmérséklet kora délután várhatóan 0 és +8 fok között mozog, míg késő este -1 és +5 fok közötti értékeket mérhetünk.

Nyitókép: Jonas Walzberg/picture alliance via Getty Images

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2023. november 27. 14:52
Múltkor szikrázó napsütés, remek idő. Mondom a nejemnek, na most kellene. Nem, most utána kell szaladni a futórózsáknak, mert folyton dübörögnek, meg ez meg az, zőldhulladék begyűjtésre kész kell lenni. Egyedül ne csináljam. Mármint a kerékcserét, téli-nyár. N, gondoltam, a szabvány lesz megint, majd 5 centis hóban 5 fokban 50km/h szélben és havasesőben, ködben lesz a kerékcsere. Ó, nagyot tévedtem Nem volt köd. A gumik megvannak a felnin, "csak" emel, lecsavar, felcsavar. De mégsem. A krokodil kitátja a száját és kaffog vissza. Na még egy út a fiamhoz előtte, kölcsönkérni. Öröm és bódogság, meglett egy óra alatt, de a sapka elázott, meg minden. A festést meg megcsináltam másfél hete, mikor sütött a nap, és nem volt itthon az asszony. Mert nem zsákoltam be a télit, és totál rozsdás lett.
Bider-Mayer
2023. november 27. 08:18
Akkor most megállapítottam, hogy télies.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!