Az izraeli válogatott csapatkapitánya egy elrabolt focista cipőjét is magával hozta Felcsútra

2023. november 14. 21:58

„Ez a srác a Gáza övezetben van most is hét másik emberrel a családjából. Ez minden, ami maradt tőle, a bal cipője” – mondta megrendülten Eli Dasa csapatkapitány.

2023. november 14. 21:58
null

Okkal játszunk itt. Azért kell itt pályára lépnünk, mert a többi csapat nem akar Izraelbe utazni, hiszen országunk sajnos háborúban áll” – mondta Yacov Hadas-Handelsman, Izrael magyarországi nagykövete. 

A helyszín kiválasztásában sok szempontot kellett figyelembe venniük, különös tekintettel a biztonságra. Ennek eredményeként az izraeli nemzeti tizenegy Felcsúton, a Pancho Arénában játszik Svájc ellen.

A nagykövet azt is hozzátette, hogy az izraeli sportolóknak jó tapasztalataik vannak Magyarországról, „a sportlétesítmények kiválóak, a magyarok pedig mindig magas színvonalon rendeznek meg hasonló eseményeket”.

Az izraeli focisták már megérkeztek Felcsútra, kedd délután a csapat rendhagyó és rendkívül megrázó sajtótájékoztatót tartott – olvasható az RTL oldalán.

Az izraeli válogatott egyik sztárjátékosa egy elrabolt focista cipőjét is magával hozta Felcsútra.

„Ez a srác a Gáza övezetben van most is hét másik emberrel a családjából. Ez minden, ami maradt tőle, a bal cipője. Várunk téged vissza. Köszönöm”

– mondta megrendülten Eli Dasa csapatkapitány.

Nyitókép:ifj. Döme László

 

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
véna
2023. november 15. 15:17
még jó, hogy nem lépett bele
Zsolakomarom
2023. november 15. 09:39
felcsuti kanalis mellett is lehetne vascipo emlekmu... mi drama ez
Héja
2023. november 15. 08:42
Nem mellesleg az izraeli csapakapitány fekete.
bodrigyuri
2023. november 15. 08:16
Felcsút, fodbal, izrael. Legalja!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!