Novák Katalin egy Mandiner hetilappal a kezében látogatta meg Krausz Ferenc szüleit

2023. október 16. 14:12

A köztársasági elnök Facebook-posztban számolt be többek között arról, hogy a tudós miért volt a kettes számú Krausz Ferenc az osztályában.

2023. október 16. 14:12

Novák Katalin a Facebook-oldalán videós posztban számolt be arról, hogy a Nobel-díjas Krausz Ferenc szüleivel is találkozott a Fejér vármegyei látogatásakor, valamint az egykori iskolájába is ellátogatott, ahol, kiderült, ő volt az osztályában a kettes számú Krausz Ferenc. A köztársasági elnök úgy fogalmazott, „megtisztelő volt a szorgalmas, becsületes emberek szemébe nézni és köszönetet mondani minden magyar nevében”.

Novák Katalin a Mandiner hetilap egyik számát kezében tartva megkérdezte a szülőket, milyen érzés, hogy az újságból a fiuk mosolyog vissza. „Kezdjük megszokni” – válaszolta a tudós édesapja.

Nyitókép: Képernyőfotó/Facebook

 

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2023. október 16. 19:03
A bélellenzéki kikericsek ma egy klaviatúrán böfögnek?
mreinstand-2
2023. október 16. 16:04
Bájvigyorgó tehén, kérdezd Krausz szüleit arról, hogy mi a véleményük fiuk alábbi mondatairól? “ VANNAK KISS TANÁR BÁCSIJAINK, LÁNG TANÁR BÁCSIJAINK, VERMES TANÁR BÁCSIJAINK. HOGY ŐK HOGYAN KELETKEZNEK, AHHOZ ÉN MÁR NEM ÉRTEK, DE TALÁN EZEN A PONTON SZERETNÉM MEGJEGYEZNI, HOGY RENDKÍVÜLI AGGODALOMMAL FIGYELEM A MAGYARORSZÁGI TANÁRI SZAKMA JELENLEGI MEGBECSÜLTSÉGÉT ÉS ITT A TÉVÉN KERESZTÜL IS SZERETNÉK APELLÁLNI A DÖNTÉSHOZÓKRA, HOGY TEGYENEK MEG MINDENT, AMIT A LEHETŐSÉGEK MEGENGEDNEK ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY ENNEK A SZAKMÁNAK A BECSÜLETE HELYRE ÁLLJON MINÉL GYORSABBAN. UGYANIS HA EZ NEM SIKERÜL, ÉS NEM LESZNEK A JÖVŐBEN KISS TANÁR BÁCSIJAINK, LÁNG TANÁR BÁCSIJAINK ÉS VERMES TANÁR BÁCSIJAINK, AKKOR EGÉSZEN BIZTOSAN NEM LESZNEK NOBEL-DÍJAINK. ÉS EZ MÉG A LEGKISEBB BAJ.” A nemzet legnagyobb ellensége vagy, te nyomorult karrierista, opportunista képmutató. Hetente hányszor jársz az a Karmelitába eligazításra? Te rongy ember?
Szutykok
2023. október 16. 16:04
A vigyorgó bukott törpetehénkének muszáj minden sikeres magyart összeszaroznia!:DDD Ennyit ért el a nyomorult életében a seggnyaláson kívül, sikeres emberek parazitája:DD
jacko-0
2023. október 16. 15:38
Orbán pénteken a tv-ben azt volt képes mondta, hogy mindkét új Nobel-díjasunk a "mélyMagyarországról" jött. Mór egy sváb település, a család egy tisztességes iparos család, amely támogatta és motiválta a gyerekei tanulását, a település iskoláját és tanárait pedig pont az ünnepelt tudós emlegeti hálásan. Orbán tehát pénteken reggel összevissza hantált.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!