Megszólalt a riporter, akit Dobrevék félrelöktek

2023. október 14. 14:17

Móna Márk szerint a DK csak indulattal tud válaszolni a kérdésekre.

2023. október 14. 14:17

Ezek csak lökdösődnek! – írta közösségi oldalán Móna Márkot, a Magyar Nemzet riportere. Móna felidézte, hogy a pénteki nap folyamán a Demokratikus Koalíció kaposvári programbemutatóján járt, ahol megpróbálta megkérdezni a Gyurcsány párt politikusait, hogyan is néz ki az a program, amivel kormányozni szeretnék az országot.

Ezt is ajánljuk a témában

Illetve az is érdekelte, mire alapozza Dobrev Klára árnyék-pénzügyminisztere, hogy a 15 százalékos reálbér emelés szembe megy a józan ésszel, miközben a DK folyamatosan a bérek emelését ígérgeti. 

Azonban a kérdéseimre a DK stábja csak indulatos szólamokkal és fizikai erőszakkal tudott válaszolni

– zárta bejegyzését a riporter. 

Ahogy arról mi is beszámoltunk pénteken a Demokratikus Koalíció sajtósa durván félrelökte a Magyar Nemzet riporterét, Móna Márkot, aki a párt kaposvári programbemutatóján Dobrev Klárának szeretett volna feltenni egy kérdést.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: 

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2023. október 23. 06:32
2002-2010 megismételnék , kormányra kerülne az ország halálát jelentené.
Isten jobb keze
2023. október 15. 01:09
Fideszes 2- embertől fél igazán! Gyurcsány, és Gyurcsányné! 😂😂
Szuperszig
2023. október 14. 21:39
Megért volna a szituáció egy olyan focistás műesést a vérbanyák ölébe. :-)))
koronaszepe
2023. október 14. 20:27
Ha fideszes lennék, kikérném magamnak, hogy ezzel traktálnak. Ez annyira színvonaltalan, annyira gyermeteg, hogy nincsenek rá szavak... A hozzászólóknak; a body shaming is "vicc", egy ilyen testalkatú miniszterelnökkel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!