„Kérem, ne jelentsenek mindig fel!” – megszólalt Kern András a tilosban parkolásról

2023. október 31. 12:56

A színész arra kért mindenkit, hogy legközelebb ne vegyék elő telefonjukat, ha esetleg tilosban parkoló autót látnak.

2023. október 31. 12:56

Ahogy arról a Mandiner az utóbbi időben többször is beszámolt, Kern Andrást az utóbbi időben több alkalommal kapták tilosban parkoláson a Margit körút sarkán, a járdán, egy pékség előtt.

A színművész idén szeptemberben úgy nyilatkozott, szerinte 

nagyon kellene oda egy pakoló, mert tapasztalatai szerint egyszerűen lehetetlenség megállni a környéken, 

főleg ha valaki siet. Máskor pedig arról vallott, hogy „szeret szabálytalanul parkolni”.

Erre a kijelentésre Őrsi Gergely, a kerület MSZP-s polgármestere úgy reagált, „az ismert művész veszélyeztette a zebrán áthaladó gyalogosok biztonságát, akiknek nem feladata tahóparkoló autók kerülgetése”.

A színész októberben ismét tilosban parkolt, ezt követően a Budapesti Rendőr-főkapitányság szabálysértési eljárás indított ellene.

„Kifizetem a büntetéseket”

Kern András nemrég a Sláger FM műsorában reagált a történtekre, amit a Blikk vett észre.

Sehol nem lehet megállni, és ez elég nagy hülyeség

– mondta el a színész a rádióadásban. Majd hozzátette, az zavarja a leginkább, hogy valaki fényképet készített a parkolási vétségről, ami bejárta a sajtót. Kern ezután arra kért mindenkit, hogy legközelebb ne vegyék elő telefonjukat, ha esetleg tilosban parkoló autót látnak.

„Kérem, ne jelentsenek mindig fel! Én kifizetem a büntetéseket, értem én, tudom, nem fogok ott parkolni, de feljelenteni? Az olyan ronda dolog”

– hangzott el a beszélgetésben.

Nyitókép: Kern András Facebook-oldala

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoknis
2023. december 01. 11:08
Szánalmas alak még szánalmasabb magyarázkodása. Pedig csak minimális intelligencia kellene, nem pedig konfliktusokat keresni nem létező kiváltságával kérkedve. Szégyellje magát, bár amilyen nagyképű, erre nyilván képtelen....
syphax-2
2023. november 08. 09:08
Ritka intelligens és--nekem legalábbis--szimpatikus ÚJLIPÓTVÁROSI ZSIDÓ FAZON EZ A KERN. Cakúgy mint Woody Allen, aki persze nem "lipóti" és persze jóval "altestibb" humorú--ami nem válik az Ő javára...sem-- ergo szemérmetlenebb, mint "magyar hangja"....
Gullwing
2023. november 04. 18:07
„Kérem, ne jelentsenek mindig fel! ÉN ZSIDÓ VAGYOK! Bazd meg az az alak a kutyaszar szintjére süllyedt....
Monostor
2023. november 03. 11:17
Szánalmas! Miért lenne több joga Kern Andrásnak szabálytalanul parkolni, mint bárki másnak? Ízléstelen, ahogy privilégiumért kunyerál, csak azért, mert van aki megtapsolja az előadásait. Talán rokkant Kern András? Ha igen, kap egy kis táblát és parkolhat a rokkantaknak kijáró helyen, de nem ott, ahol kedve tartjak. Micsoda ripacs, szégyentelen magatartás. Más betegen betartja a szabályokat, ez meg kényelemből többlet jogokat kunyerál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!