Hamarosan kiderül, hogy függ össze a migráció és a terrorizmus

2023. október 30. 12:55

Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezetője kezdeményezte a titkosszolgálati jelentés feloldását, ezt a nemzetbiztonsági bizottság támogatta.

2023. október 30. 12:55

Kocsis Máté a nemzetbiztonsági bizottság mai ülésén hivatalosan is kezdeményezte a migráció és a terrorizmus összefüggéseiről szóló titkosszolgálati jelentés feloldását – írja a Facebook-oldalán a Fidesz frakcióvezetője, aki arról is tájékoztat, hogy az indítványt a bizottság támogatta, így a közvélemény is megismerheti hamarosan a jelentést.

„Magyarország déli határainál egyre világosabban látszik, hogy a felelőtlen brüsszeli migrációs politika miként növeli a terrorveszélyt, és milyen kockázatot jelent a fegyverek egyre nagyobb arányú megjelenése a térségben” 

fogalmaz Kocsis, aki szerint mára rendszeressé váltak az erőszakos, fegyveres támadások, melyek már a határvédők biztonságát is veszélyeztetik.

„Minden eszközzel fel fogunk lépni a terrorizmus ellen!” – írja a kormánypárti politikus.

(Nyitókép: MTI)

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. október 30. 21:11
Hogy függ össze a migráció és a terrorizmus? Én már a képletet, pontosabban a matematikai függvényt is megtaláltam az összefügesre: T = M² azaz, a terrorizmus a migráció négyzetével emelkedik.
connorj
2023. október 30. 17:01
„Mária mély csendje hulljon a szívedre, Mária szent könnye cseppenjen kezedre, Mária érzése áradjon lelkedbe, Mária mosolya fogadjon a Földre, Mária rózsája illatozzon körbe, Mária nyugalma hordozzon betöltve.” istenanya.hu
llnnhegyi
2023. október 30. 15:05
A belopózott migránsokat el kell távolítani hazánkból. Vagy tovább mennek,vagy lefülelve vissza. Nálunk börtönben sem lehetnek a cselekmény résztvevői. Egy politikai bűnszövetkezet irányítja őket.
Teringettét
2023. október 30. 14:45
Hamarosan mutatjuk, hogy mennyire elképesztően nem látta szembejönni ezt a hoppát a felrobbant internet népe... Így kell mandi, jegyzetelted?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!