Villamosmegállóba csapódott egy BMW Zuglóban

2023. szeptember 17. 12:12

Egyelőre nem tudni, a sofőr miért veszítette el az uralmát az autó felett.

2023. szeptember 17. 12:12

Korlátnak ütközött és fennakadt rajta egy személygépkocsi Budapest XIV. kerületében, a Nagy Lajos király útja és a Fogarasi út kereszteződésénél – közölte a Katasztrófavédelem. A Baleset-info.hu helyszíni információi szerint egy BMW-ről van szó, amely a kereszteződésben található villamosmegállóba csapódott.

Ezt is ajánljuk a témában

A jármű a Fogarasi úton haladt a Kerepesi út felől. A Nagy Lajos király úti kereszteződésben a gépkocsi vezetője a jelzőlámpa szabad jelzése mellett balra szeretett volna kanyarodni. Meg is kezdte a kanyarodási manővert, de közben

ismeretlen okból elvesztette uralmát a járműve felett, majd a villamos megálló korlátját átszakította, végül az utasváró portálablakait kidöntve állt meg.

A megállóban éppen nem tartózkodott senki, és szerencsére a gépkocsi vezetője sem sérült meg.

***

Nyitókép: baleset-info.hu

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. szeptember 18. 11:07
Gondolom NEM nyomkodta a telefonját és nem is beszélt rajta éppen. Mondjuk az ilyen autókban nincs sem index sem kihangosító, legalábbis használni még egyiket sem láttam.
blackorion93
2023. szeptember 17. 22:06
Na a Bömbi megint a megállóba betalált... Nagyon egyszerűen, könnyen azonosítható embertípushoz tartozik ez a jelenség. Ők a "veretők, rajosok vagy más néven: májerek családjába tartoznak. Arról könnyű őket könnyen felismerni, hogy bizonyos autótípusok olcsó szürke import változatát lopják, vagy extrém esetben veszik maguknak azért, hogy a társadalmi státuszukat ezzel támasszák alá. Viselkedésük nyomán általában buszmegállókba csapódva, hídon gyorsulva, vagy benzinkúton 2 ezerért tankolva legkönnyebben megtalálhatóak. Interakció esetében heves MIVA'!? MIVA'!? MIVA!? szűken artikulált mondottal jelzik, hogy nem tudják, hogy mi van. Hatalmas szerencse , hogy nem állt ott senki! Mikor lesz az ilyen eseteknek érdemi következménye?! Ha esetleg műszaki hiba történt, akkor ez meg a kurva ritka kivétel, nem a szabály.
Ehetős Odó
2023. szeptember 17. 20:18
Driftelt a barom, csak hülye volt hozzá. Hát így járt.
akiaki
2023. szeptember 17. 18:30
ismeretlen okból- sztem a nagyi vezette és a vízért nyúlt le, miközben 80-al vette a kanyart, vagy más?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!