Kövér László elvégre hadat is üzenhetett volna az Egyesült Államoknak

2023. szeptember 10. 22:29

Ez már Horthynak sem jött be.

2023. szeptember 10. 22:29
Lendvai  Ildikó
Lendvai Ildikó
Facebook

„Kövér László egy interjúban »állítólagos amerikai nagykövetnek« nevezte David Pressmant, mondván tevékenysége alapján nehezen nevezhető nagykövetnek. Mindig örülök, ha az állítólagos parlamenti elnök /aki tevékenysége alapján nehezen nevezhető parlamenti elnöknek/ visszafogja magát. Elvégre hadat is üzenhetett volna az Egyesült Államoknak. Ez már Horthynak sem jött be. Pedig nyilvánvalóan csak állítólagos nagyhatalomról van szó. Plusz vezető erejéröl  annak a katonai szövetségnek, amelynek Magyarország állítólagos tagja.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vladiszláb
2023. szeptember 13. 15:31
A szivárványos náci, amerikának nem kell hadat üzenni. Elég a baloldaliakat mind bebörtönözni és amerika nagyon nagy veszteséget szenved, a magyar megszállás folyamatában.
gyongyosyg
2023. szeptember 11. 22:31
Vajon honnan veszi ezt a mérhetetlen arcátlanságot, hogy volt mszmp korifeusként meg mer szólalni ebben az ügyben (is). A rendszerváltozás fő bűnének élő példája, példánya.
Box Hill
2023. szeptember 11. 21:06
Az USA körülbelül 245 éves történelméből, körülbelül 235 éven át háborúban állt. Mit nekik egy kis hadüzenet?
mnmn
2023. szeptember 11. 17:25
Ez a vén cenzor kánya mintha elfelejtette volna hogy ötven évvel ezelőtt a gaz imperialista USA volt a legnagyobb ellenségük. Demens idióta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!