„A szabályok mindenkire vonatkoznak” – elhatárolódott Karácsony Gergelytől a II. kerület polgármestere

2023. szeptember 22. 11:39

Őrsi Gergely MSZP-s kerületvezető azért bízik benne, hogy csak egy „egyszeri botlásáról” van szó.

2023. szeptember 22. 11:39

A Bors levélben kereste meg Őrsi Gergely II. kerületi polgármestert, hogy válaszoljon arra a kérdésre: „tahóparkolónak” nevezi-e a járdán parkoló főpolgármestert is, miután ugyanezzel a jelzővel illette a közelmúltban Kern Andrást, aki szintén szabálytalanul állt meg autójával a kerületében. A polgármester a következő választ küldte a lapnak:

„A szabályok mindenkire vonatkoznak. Számomra pedig alap, hogy köztiszteletben álló és ismert embereknek jó példát kell mutatniuk. Kern András után ezúttal a főpolgármestert szállító autó állt meg szabálytalanul járdán.

A kép alapján azt tudom mondani, én érzek különbséget aközött, hogy valaki saját otthona kapujában áll meg, és száll ki utasként egy autóból, és aközött, hogy valaki leparkol vásárolni a körút járdáján az egyik forgalmas gyalogátkelőnél, ráadásul sajnos nem először.

Bár Kern András filmjein nőttem fel, és személyesen Karácsony Gergelyt is kedvelem, ezek senkinek sem adnak felmentést a közösen meghozott szabályok alól.

Járdán megállni csak akkor lehet, ha azt tábla vagy útburkolati jel megengedi,

és ezt a főpolgármester sofőrje nem vette figyelembe. Bízom benne, hogy egyszeri botlásról van szó, és a főpolgármester szolgálati autójával is igyekeznek szabály követően közlekedni.

Mindenkit arra kérek, aki szabálytalanságot követ el példamutatás helyett, hogy járuljon hozzá a bírság árával a kerület virágosításához!

Tisztelettel, Őrsi Gergely”

A lap szerint Őrsi azzal, hogy „egyszeri botlásról” beszél, egyenesen csúsztat, hiszen ahogy írják: „Karácsony Gergely hosszú ideje tudatosan semmibe veszi a közlekedési szabályokat”. A Bors az alábbi képeket közölte állítása alátámasztására:

Fotó: Bors
Fotó: Bors
Fotó: Bors
Forrás: Fotó: Bors

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. szeptember 23. 10:56
Zsidó kommunista mocsok a zsidó kommunista mocsoknak nem vájja ki a szemét. A szemét.
baronet
2023. szeptember 22. 13:47
Mekkora gyökér ez a senkiházi, pestieket minősiti, hogy ezt a nyomorultat választották maguknak.
EX_Terminator
2023. szeptember 22. 13:46
(gúnyos röhögés)
Mandiner444hu
2023. szeptember 22. 13:18
Sunyi, gerinctelen Mandiner szerint még mindig sokan kommentelnek. Így az eddigi meghozott intézkedéseik mellé további nehezítéseket eszközölnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!